Αυτοί έβαλαν… πλάτη για την εξυγίανση του Άρη!

Ο Άρης παλεύει για την επιβίωση και την εξυγίανσή του. Ανεβαίνει ο πυρετός στον Άρη προκειμένου να ετοιμαστεί με όλες τις λεπτομέρειες ο φάκελος της πλήρους υπαγωγής της κίτρινης ΠΑΕ στο άρθρο 99! Διαβάστε ποιοι έβαλαν… πλάτη ώστε να σωθεί ο Άρης!

Όπως είναι γνωστό, οι κίτρινοι ήθελαν να καταθέσουν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Πρωτοδικείο τον φάκελο που θα «ξεκλειδώσει» την πόρτα της εξυγίανσης τους.

Από το πρωί ήταν σε θέση αναμονής ο Στάθης Τσομίδης (από τους νομικούς που «τρέχουν» την υπόθεση) και σε ανοιχτή γραμμή με την ΠΑΕ. Τελικά επειδή προέκυψαν στο τραπέζι συμφωνίες της τελευταίας στιγμής (γίνονται προσπάθειες με «πρώην» του εξωτερικού για να μπουν στο «πακέτο»), η ΠΑΕ αποφάσισε να καταθέσει τον φάκελο την Δευτέρα 19 Αυγούστου, ημέρα που είναι καταληκτική.

Είναι χαρακτηριστικό του πυρετού προετοιμασίας του Άρη, ότι το λογιστήριο της ΠΑΕ έμεινε ανοιχτό μέχρι τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ άνοιξε και πάλι ανήμερα της Παναγίας, παρά το γεγονός ότι ήταν αργία, προκειμένου να συνταχθούν με κάθε λεπτομέρεια οι κατάλογοι των συμφωνιών και να ενταχθούν στο φάκελο.

Ποια είναι η λίστα αυτών που έβαλαν… πλάτη;

Ο Άρης έχει συμπεριλάβει τη συγκατάθεση του Δημοσίου, μετά την γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους και την υπογραφή από το γενικό γραμματέα Δημόσιων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, τη συμφωνία με τη Sportvision, αλλά και μια σειρά από υπογραφές που έβαλαν στις συμβάσεις εξυγίανσης ιδιώτες πιστωτές, όπως είναι οι Σηφάκης, Πρίττας, Κουλουχέρης, Μενδρινός, Καστίγιο, Ντίκο, Φατί, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Αραβίδης, Γιάκομπ, Βελλίδης, Κούπερ, Τσιώλης, Βανγκέλι, Αμπελάς, Κατσαβάκης, Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Παπαϊωάννου, Πόππης, Ορφανίδης, Μπεκιάρης, Γκιουλέκας, Καζναφέρης. 

Με αυτά τα δεδομένα η ΠΑΕ Άρης έχει συγκεντρώσει ένα ποσοστό κοντά στο 70% των πιστωτών, ποσοστό που ξεπερνά κατά πολύ το 60% που απαιτεί ο νόμος!

To Top