ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτοί έλειπαν από την “πρώτη” του Άρη

Τελείως διαφορετική είναι η κατάσταση στο ξεκίνημα του Αρη σε σχέση με την τελευταία προπόνηση.

Η ολοκλήρωση 12 συμβολαίων σε συνδυασμό με τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει με πολλές απουσίες η πρώτη προπόνηση του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου (οι περιπτώσεις Ματίγια, Γκάμα, Δεληζήση, Σάκιτς είναι ξεχωριστές και θα χρειαστούν χρόνο).

Πολλές οι απουσίες, ελάχιστα τα νέα πρόσωπα!

Πλην του Χουλιάν Κουέστα, ο Άρης δεν προχώρησε σε καμία άλλη ανανέωση από τους δώδεκα παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν επιβεβαιώνοντας την απόφασή του να φτιάξει ομάδα σε νέες βάσεις. Πέραν τούτου όμως, εκκρεμεί και το ζήτημα αποχωρήσεων παικτών καθώς τόσο ο Λούκας Σάσα όσο και ο Μπαντού Ντιαγέ διαπραγματεύονται τις λύσεις των συμβολαίων τους και φυσικά δεν ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Επίσης, οι Λούις Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γιάκουμπ Μπράμπετς εξασφάλισαν άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Κι έτσι, μοναδικό νέο πρόσωπο ήταν ο Μάρβιν Πίρσμαν. Η συμφωνία με τον Βέλγο είναι δεδομένη και απλά αναμένεται να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ούτως ώστε να ανακοινωθεί και τυπικά από την ΠΑΕ Άρης.

Φυσικά, θα ακολουθήσουν νέες προσθήκες!

 

 

To Top