ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Άρη στην Προύσα

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τρεις τουρκικές ομάδες στην Προύσα, Tόφας(21/9), Σακάρια Μπουγιουκσεχίρ(22/9) και Γκαζιαντέπ(23/9), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Η Τόφας είναι από τις ομάδες που θα επιδιώξουν φέτος να μπουν στα πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος. Προπονητής της είναι ο άλλοτε διεθνής πλέι μέικερ, Ορχούν Ενέ. Η Τόφας απέκτησε φέτος τον Τζος Όουενς από την Καρσίγιακα (είχε παίξει στην ΑΕΚ πέρσι στο ξεκίνημα), τον Ρέιμαρ Μόργκαν, τον Κένι Κάντζι που είχε παίξει στα Τρίκαλα, τον πλέι μέικερ Χένρι Πιέρια, ενώ διατήρησε στο ρόστερ της τους Σάμι Μεχία (πρώην της ΤΣΣΚΑ), Τόνι Κρόκερ που είχε αγωνιστεί στη Κηφισιά, αλλά και τον έμπειρο Τούρκο γκαρντ, Ερμίς Μπαρίς.

Η Σακάρια Μπουγιουκσεχίρ είναι ομάδα που φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία της Τουρκίας. Προπονητής της είναι ο Σελτσούκ Ερνάκ, τον οποίο ο Άρης είχε συναντήσει πρόπερσι στο Γιούροκαπ, όταν ήταν τεχνικός ηγέτης της Μπάνβιτ.

Στους νεοφώτιστους αγωνίζεται ο διεθνής Τούρκος, Κερέμ Γκονλούμ, που πλέον είναι 39 ετών, ο Λαζέρικ Τζόουνς, που έχει περάσει από τον ΚΑΟΔ και επίσης οι Αμερικανοί Νέιθαν Μπουθ και Ρόντνεϊ Πράιορ, όπως και ο Σέρβος Νίκολα Γιάνκοβιτς και ο Γάλλος Μουσταφά Φολ.

Αναλόγως των αποτελεσμάτων στους δύο αγώνες του, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την τρίτη ημέρα του τουρνουά την Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα.

To Top