ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτοί είναι οι νεότεροι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου

Tη σήμερον ημέρα, υπάρχουν πολλοί δισεκατομμυριούχοι. Για την ακρίβεια αγγίζουν τους 1.810, σύμφωνα με τη νέα λίστα δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes. 

Από τη νέα λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Bill Gates, Warren Buffett, Jeff Bezos, Michael Bloomberg και Charles-David Koch, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τεράστιες περιουσίες.

Υπάρχουν όμως και ορισμένοι, όχι και τόσο γνωστοί, οι οποίοι έχουν εισβάλει στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων σε απίστευτη μικρή ηλικία. Μάλιστα, ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο είναι μόλις 19 ετών.

Γνωρίστε τους νεότερους δισεκατομμυριούχους του κόσμου:

ALEXANDRA ANDRESEN

Ηλικία: 19 ετών

Τοποθεσία: Όσλο, Νορβηγία

Αξία περιουσίας: 1,2 δισ. δολάρια

Πηγή εσόδων: Η Alexandra Andersen έλαβε το 42% της εταιρείας επενδύσεων (Ferd) από τον πατέρα της, του οποίου το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει εταιρείες πετρελαίου, φυσικού αερίου, βιομηχανικού εξοπλισμού, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, αθλητικών ειδών, υπηρεσιών και μεταφορών.

KATHARINA ANDRESEN

Ηλικία: 20 ετών

Τοποθεσία: Άμστερνταμ, Ολλανδία

Αξία περιουσίας: 1,2 δισ. δολάρια

Πηγή εσόδων: Όπως η Alexandra, έτσι και η αδερφή της Katharina Andersen έλαβε το 42% της εταιρείας επενδύσεων (Ferd) από τον πατέρα της. Η εν λόγω εταιρεία ήταν αρχικά μια επιχείρηση καπνού, γνωστή και ως Tiedemanns, την οποία αγόρασε η οικογένεια Andersen το 1849.

GUSTAV MAGNAR WITZOE

Ηλικία: 22 ετών

Τοποθεσία: Kverva, Νορβηγία

Αξία περιουσίας: 1,2 δισ. δολάρια

Πηγή εσόδων: O Gustav Magnar Witzoe έλαβε από τον πατέρα του, το 2013, το 47% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Salmar, μιας εταιρείας υδατοκαλλιέργειας παραγωγής σολομού, που ιδρύθηκε το 1991.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πηγή: Fortunegreece.com

To Top