ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εταιρεία στην Αγγλία πλήρωσε ήδη όσους είχαν ποντάρει ότι ο Ολλανδός θα ήταν ο επόμενος προπονητής που θα αποχωρούσε από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν η θητεία του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ θα λάβει πολύ σύντομα τέλος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν αύριο το βράδυ την Τσέλσι και δεν αποκλείεται αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι του φαν Χάαλ.

Τώρα τα στοιχήματα «πέφτουν» σχετικά με τον αντικαταστάτη του. Τα δημοσιεύματα είναι ήδη πολλά και φαίνεται ότι πέντε είναι οι υποφήψιοι διάδοχοι του Ολλανδού.

Ζοζέ Μουρίνιο

Είναι διαθέσιμος εδώ και μερικές εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι. Το όνομά του ακούστηκε και για τη Ρεάλ, αλλά δεν τον θέλουν εκεί ούτε οι παίκτες ούτε οι οπαδοί. Έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Αγγλία, άρα εκεί μοναδικός πιθανός προορισμός του, σε συλλογικό επίπεδο, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλιώς, θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι μήπως είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Πεπ Γουαρδιόλα

Προφανώς ο Ισπανός δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Μπάγερν, αλλά αν δεν έχει υπογράψει ακόμα με τη Μάντσεστερ Σίτι, όλα είναι πιθανά για το καλοκαίρι. Αν ο Ισπανός προπονητής ενδιαφέρεται για τη θέση, τότε δύο σενάρια υπάρχουν: είτε ο φαν Χάαλ να μείνει στη θέση του μέχρι το τέλος τηε σεζόν είτε να αναλάβει μέχρι τότε κάποιος άλλος ως υπηρεσιακός προπονητής.

Ντιέγο Σιμεόνε

Ο διακαής πόθος της διοίκησης της Τσέλσι είναι στόχος και της Γιουνάιτεντ. Ισχύουν τα ίδια με την περίπτωση του Γουαρδιόλα, καθώς ο Αργεντιμινός προπονητής δεν πρόκειται να αφήσει τον πάγκο της Ατλέτικο μεσούσης της περιόδου. Άρα και ο Σιμεόνε πάει για μόνιμη λύση από το καλοκαίρι, αν επιλέξει να σπάσει το συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος» αναλαμβάνοντας τον αγγλικό σύλλογο.

Ράιαν Γκιγκς

Φαβορί για προσωρινή λύση μέχρι το καλοκαίρι και αουτσάιντερ για να αναλάβει ως μόνιμος. Είναι αυτή τη στιγμή το «νούμερο 2» στην ομάδα, μετά τον φαν Χάαλ, έχει τη στήριξη των οπαδών και έχει προϋπηρεσία ως υπηρεσιακός όταν ανέλαβε προς το τέλος της σεζόν 2013-14 όταν αποχώρησε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Κάθισε στον πάγκο σε τέσσερα παιχνίδια και είχε δύο νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα.

Γκάρι Νέβιλ

Κατά πολλούς ήταν ένα σοκ η πρόσληψη του στον πάγκο της Βαλένθια, μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Νούνο. Η παρουσία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μπορεί να ενισχύει το βιογραφικό του, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε δουλέψει ως πρώτος προπονητής, και να επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στην Αγγλία για να αναλάβει την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής. Η επιλογή του δεν έχει λογική, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως σκέφτονται οι διοικήσεις των ομάδων…

To Top