“Αυτοί οι άνθρωποι παραιτήθηκαν από μόνοι τους”

Το μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μίλησε και στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στην Αθήνα για τα θέμα των κίτρινων.
Αναλυτικά η συνέντευξη στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:«Ποτέ δεν είπαμε να αποχωρήσει κανείς. Είπαμε να μην αποφασίσουν μόνοι τους για τον προπονητή. Θέλαμε να βγει αυτή η απόφαση σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, τη Λέσχη και την ΠΑΕ. Να ψηφίσουμε από αυτά τα τρία ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και να αποφασίσουμε ποιον θα φέρουμε. Η εντολή που είχαμε είναι τους ανθρώπους που έχει επιλέξει η συνέλευση να τους κάνουμε διοίκηση. Σίγουρα έχουνε δίκιο τα παιδιά βλέποντας την όλη κατάσταση άρχισαν να μην είναι τόσο πρόθυμοι. Μας ζήτησαν χρόνο να σκεφτούν. Μετά από ένα σημείο όμως δεν υπήρχε χρόνος.»

Για τη διοικούσα είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι παραιτήθηκαν από μόνοι τους. Κανείς δεν τους έστειλε να αποχαιρετήσουν κανέναν. Προχθές το βράδυ ο Κατσιαούνης στις 4 τη νύχτα μας πήρε τηλέφωνο και είπε “εγώ θα μπω”. Και αποφάσισε να έρθει κοντά και μπράβο του.

Ο πρώτος που ψήφισε και αποχώρησε ήταν ο Ματθαίου. Δεν ισχύει αυτό που λέει ο Σκόρδας, πως περιμέναμε να φύγει ο Ματθαίου για αν αποφασίσουμε. Είπε εγώ ψηφίζω να έρθει ο συγκεκριμένος που οι πιο πολλοί ψηφίσανε από τους 3 που υπήρχαν στο τραπέζι. Οι πιο πολλοί ψηφίσαμε να έρθει αυτός».Για τον Λούκας Αλκαράθ που έρχεται να αναλάβει τον Άρη:
«Πιστεύουμε πως ο συγκεκριμένος προπονητής είναι για τις δύσκολες αποστολές. Και ο Άρης είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή. Μένουν μόνο οι λεπτομέρειες τίποτε άλλο. Είμαι αισιόδοξος πως έχει τελειώσει το θέμα αλλά ποτέ να μην λεμε κάτι πριν σιγουρευτεί γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Είναι κατά 99% «κλεισμένος.»

Για την απερχόμενη διοίκούσα επιτροπή:
«Δεν υπάρχει καμία διοίκηση που να παραιτήθηκε. Θεωρήσανε πως αφού δεν θα μπούνε στο πρωτοδικείο θα πρέπει να φύγουνε. Αυτή στιγμή όμως που αποφάσισε ο Κατσιαούνης να μπει δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτοί που υπήρχαν, υπάρχουν και τώρα. Μόλις κατατεθούν τα ονόματα θα υπάρχει καινούργια διοίκηση. Έχουμε κάποια ονόματα αλλά μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να προστεθούν και άλλα. Και πέντε και έξι να έρθουν ακόμα τους θέλουμε.

Πάρα πολλές φορές ειπώθηκαν βιαστικά ονόματα, δεν θέλω να σας ονομάσω λεπτομερώς γιατί μέχρι να καταθέσουμε τα χαρτιά τα ονόματα «παίζουνε».. Θέλουμε ανθρώπους σωστούς που να μπορούν να προσφέρουν. Καλώς να έρθει όποιος θέλει για να τον βάλουμε στη διοίκηση. Είναι καλοδεχούμενοι όλοι. Πρώτα θα ορίσουμε διοίκηση πρωτοδικείου για να μην είναι ακέφαλος ο σύλλογος μέχρι τη Γ.Σ. Μετά μπορεί να βγουν και άλλα σχήματα.»

 

To Top