ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο έκαναν ξανά τη διαφορά! (photo)

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι παίκτες του Άρη που ήρθαν από τον πάγκο έκαναν τη διαφορά και η ομάδα πήρε ακόμα μία σημαντική νίκη.

Ο Άρης μετά τον Ηρακλή, κέρδισε και τον Προμηθέα στο Παλέ με τους αναπληρωματικούς όχι μόνο να δίνουν μεγάλες βοήθειες στο παιχνίδι, αλλά να εξελίσσονται και σε πρωταγωνιστές. Μπορεί οι Κουίντον ΝτεΚόζι και Μίλαν Μιλόσεβιτς να αναδείχθηκαν στατιστικώς στους κορυφαίους του αγώνα, όμως και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ήταν πολύτιμοι.

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια οι Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Κουζέλογλου και Μάριο Λιτλ, οι οποίοι έδωσαν πολλά επιθετικά. Ο πρώτος σκόραρε συνολικά σε αυτά τα δύο παιχνίδια 15 πόντους, βοηθώντας πάρα πολύ στον δημιουργικό και αμυντικό τομέα, ενώ οι άλλοι δύο σκόραραν από 21 πόντους στο σύνολο.

Ρίχνοντας μια ματιά και στα στατιστικά βασικών-αναπληρωματικών του αγώνα κόντρα στον Προμηθέα διακρίνεται η ισορροπία στο σκοράρισμα (48-46), στις ασίστ (3-7) και στα ριμπάουντ (27-22), ενώ υπάρχει μεγάλη απόσταση στα λάθη (6-13) και στην αξιολόγηση (65-35).

Υπενθυμίζεται πως η πεντάδα του Άρη στο χθεσινό ματς απαρτιζόταν από τους Τσάλμερς, Σούλερ, ΝτεΚόζι, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλο.

Δείτε τη διαφορά βασικών-αναπληρωματικών στον αγώνα με τον Ηρακλή ΕΔΩ και παρακάτω από την χθεσινή αναμέτρηση:

To Top