ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτοί που “προσκυνούσαν” και φιλούσαν το δαχτυλίδι του Ιβάν, “ανησυχούν” για τον Καρυπίδη! Για το… Παλιούρι θα μας πούνε;

Αυτοί που “προσκυνούσαν” και φιλούσαν το δαχτυλίδι του Ιβάν έκαναν ερώτηση στη Βουλή για τον Καρυπίδη! “Ανησυχούν”… Ο χρηματοδότης του Άρη είναι φανερό ότι βρίσκεται στο στόχαστρο, γιατί πολύ απλά ο σύλλογος είναι εκτός της “εξυγίανσης”, των συμφερόντων και των μεγαλοπαραγόντων και του μιντιακού μηχανισμού, που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια το άσπρο-μαύρο στην χώρα και στον αθλητισμό.

Βέβαια, μπορεί να ζούμε στην εποχή της… μάσκας, αλλά οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού. Η “είδηση” είναι… αποκαλυπτική (εδώ γελάνε): 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση κατά του Θόδωρου Καρυπίδη για την υποτιθέμενη υπερκοστολόγηση rapid test στην Περιφέρεια Αττικής. Ένα θέμα που έχει αναδειχθεί  επικοινωνιακά και με λυσσαλέο τρόπο έχει στηριχθεί από τα μίντια του κόμματος της αντιπολίτευσης, αλλά και από τα μέσα που ανήκουν είτε στον Ιβάν Σαββίδη, είτε στον Αλαφούζο.

Στην ομάδα των ανησυχούντων βουλευτών βρίσκονται και οι κ.κ. Φάμελος, Ζουράρις, Νοτοπούλου και Τριανταφυλλίδης από την Θεσσαλονίκη. Είναι στον… όμιλο που είχαν σπεύσει να φιλήσουν το χέρι του εξαφανισμένου τον τελευταίο καιρό Ιβάν Σαββίδη και να του προσφέρουν στο πιάτο την εξωφρενική και επαχθή για όλους τους Έλληνες σύμβαση με την ΕΡΤ παραμονές των εκλογών. Όλοι τους και ειδικά οι Θεσσαλονικείς που βαρούσαν προσοχή στα μεγάλα συμφέρονται. Όσο τους άφηνε… χώρο ο ίδιος ο Τσίπρας ή ο Τσακαλώτος κατά τις επισκέψεις του στην Τούμπα.

Βέβαια, δεν μας είπαν τίποτα για την πρόσφατη υπόθεση στο Παλιούρι. Τι δεν το διαβάσατε στα μίντια των “ανεξάρτητων” μέσων; Είναι η υπόθεση που αφορά το Παλιούρι και τις επενδύσεις στην περιοχή, η οποία ξεκίνησε από το 2014 και φτάνει στο τέλος της, όπου με τις πλάτες των τελευταίων κυβερνήσεων και των… βουλευτάδων αποχαρακτήρισαν το δάσος στην περιοχή του Παλιουρίου για να γίνουν μπίζνες (!) και το πρόσφεραν “δώρο” στον Σαββίδη εν μέσω… lockdown (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Προφανώς έπαθαν… αμνησία, όπως και όλοι όσοι ψήφισαν να αλλάξει σε μια νύχτα με τροπολογία η μετατροπή του υποβιβασμού σε αφαίρεση βαθμών ή να δοθεί π.χ. για τα χρέη της ΣΕΚΑΠ!

Για την ιστορία παραθέτουμε τα ονόματα των… ερευνητών βουλευτάδων που αμείβονται παχυλά από τον ελληνικό λαό για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κοσμάκη και όχι άλλα:

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Ζαχαριάδης Κώστας

Χατζηγιαννάκης Μίλτιάδης

Αλεξιάδης Τρύφωνας

Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία)

Αυλωνίτης Αλέξανδρος – Χρήστος
Βαρδάκης Σωκράτης

Δρίτσας Θεόδωρος

Ζουράρις Κωνσταντίνος

Ηγουμενίδης Νίκος

Καλαματιανός Διονύσιος – Χαράλαμπος

Καρασαρλίδου Ευφροσύνη (Φρόσω)

Κασιμάτη Ειρήνη (Νίνα)

Καφαντάρη Χαρούλα (Χαρά)

Μάλαμα Κυριακή

Μάρκου Κωνσταντίνος

Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος

Μουζάλας Γιάννης

Μπάρκας Κωνσταντίνος

Μπουρνούς Γιάννης

Μωραΐτης Αθανάσιος (Θάνος)

Νοτοπούλου Κατερίνα

Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα

Παπαδόπουλος Αθανάσιος (Σάκης)

Πολάκης Παύλος

Πούλου Παναγιού (Γιώτα)

Ραγκούσης Γιάννης

Σαρακιώτης Γιάννης

Σκουρλέτης Παναγιώτης (Πάνος)

Σπίρτζης Χρήστος

Συρμαλένιος Νίκος

Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος

Φάμελλος Σωκράτης

Φωτίου Θεανώ

Χρηστίδου Ραλλία”

 

To Top