Αυτοί που διασύρθηκαν, αυτοί αξίζουν την στήριξη του Αρειανού λαού! Ο νόμος του Παλέ θα εφαρμοστεί την Τρίτη!

Ο Άρης δεν ήταν Άρης στο ΟΑΚΑ. Δεν… κατέβηκε να παίξει. Πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή εμφάνισή του. Δικαιολογίες υπάρχουν και όλοι τις είδαν να ξεδιπλώνονται στο παρκέ από το διαιτητικό τρίο. Ουδείς από τον Άρη θα τις επικαλεστεί τώρα. Αυτό που θέλουν όλοι μέσα στην ομάδα είναι στήριξη, μια στήριξη την οποία – βάσει της χρονιάς που έχουν κάνει – αξίζουν 100%.

Αυτός ο Άρης που παρουσιάστηκε στο Παλέ δεν είχε εμφανιστεί σε κανέναν άλλον αγώνα φέτος. Ποτέ. Και ούτε πρόκειται να εμφανιστεί ξανά. Οι κίτρινοι έφυγαν με το βαρύ 92-54 στο… κεφάλι, αλλά ήδη το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν.

Τώρα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε φέτος την στήριξη του κόσμου. Τώρα ήρθε η ώρα να επικρατήσει ο νόμος του Παλέ!

Αυτοί έφεραν την ομάδα στην 4η θέση, αυτοί κέρδισαν τον πρώτο αγώνα με κόντρα διαιτησία, αυτοί θα είναι πάλι στο παρκέ για να παλέψουν και να δώσουν χαρά στον κόσμο.

Οι φίλαθλοι γνωρίζουν πολύ καλά το έργο. Χρόνια τώρα… Δεκαετίες. Τώρα γνωρίζουν ότι είναι η πιο κρίσιμη ώρα, τώρα είναι έτοιμοι να μπουν και να… παίξουν και αυτοί!

To Top