Αυτογκόλ στο 93’ και αήττητος στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος (2-2)

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2 επί του Πανιωνίου στις καθυστερήσεις του αγώνα με αυτογκόλ του Μπανανά και παρέμεινε αήττητος μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Super League πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη με τον Ατρόμητο να μένει όρθιος στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ισοφαρίζοντας σε 2-2 με αυτογκόλ του Μπανανά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι εκτός από τα τέσσερα γκολ που μπήκαν είχαμε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δυο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Γήπεδο: Δημοτικό Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς  (Αιτ/νίας),  Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Κόσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Οικονομίδης (64′ Μανθάτης), Κεϊτά, Κόρμπος (72′ Πίρις), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77′ Τσιλούλης), Μασούρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (87′ Ούμπιδες), Ουγκράι (78′ Κωτσόπουλος), Μούγιακιτς (69′ Βασιλακάκης), Μπρούνο, Κουλούρης.

Γκολ: 30′ Κόρμπος, 88′ Μασούρας/35′ Κουλούρης, 93′ Μπανανά (αυτογκόλ)

Κίτρινες: 27′ Κόρμπος, 38′ Κότνικ, 74′ Ντουρμισάι, 76′ Μασούρας, 83′ Μπανανά, 90′ Πίρις/23′ Σάκιτς, 38΄Ουγκράι, 75′ Ρισβάνης, 90′ Μπουσούλατζιτς

To Top