«Αυτοκίνητο για όλους» το δώρο του Ρονάλντο!

Δώρο από ένα αυτοκίνητο σε κάθε φυσιοθεραπευτή και σε κάθε μέλος του προπονητικού τιμ σκοπεύει να πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με το μπόνους του από την κατάκτηση του Champions League, σύμφωνα με την «Sun».

H Ρεάλ, αντιμετωπίζει σήμερα (24/05) την Ατλέτικο στην Λισσαβώνα, και έχει ως στόχο να κατακτήσει το 10ο Champions League του συλλόγου.

Αυτό σύμφωνα με τον Ρονάλντο είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα και έτσι σκοπεύει με τις 926.000 ευρώ που θα πάρει σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League, να αγοράσει σε όλο το επιτελείο της Ρεάλ από ένα αυτοκίνητο και αν μείνουν χρήματα να τα δώσει για φιλανθρωπίες.

Αυτά τα αναφέρει η «Sun», η οποία επικαλείται την μαρτυρία, ενός φίλου του Πορτογάλου.

«Ο Κριστιάνο μιλούσε με τους φυσιοθεραπευτές του και είπε ότι το να κερδίσει το Champions League, είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα για εκείνον. Τότε ένας από αυτούς του είπε: “Εντάξει τότε, αν κερδίσουμε το Champions League, μπορείς να μοιραστείς το μπόνους σου μαζί μας”.

Ο Κριστιάνο συμφώνησε λέγοντας: “ΟΚ, αν κερδίσουμε το Champions League θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να πάρω ένα αυτοκίνητο σε κάθε έναν από εσάς και ένα σε κάθε μέλος του προπονητικού τιμ”.

Αν μείνουν άλλα χρήματα θα τα δώσει στο «Messenger of Peace» (φιλανθρωπική οργάνωση της Ηνωμένων Εθνών)», ήταν τα λόγια του φίλου του Ρονάλντο.

Λίγο πριν το γκαλά για την «Χρυσή Μπάλα», πάντως, είχε γίνει γνωστό πάλι ότι ο Ρονάλντο αν ήταν ο νικητής θα αγόραζε στους φυσιοθεραπευτές της ομάδας από ένα αυτοκίνητο.

πηγή: sentragoal.gr

To Top