ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτοκρατορική προέλαση και πορεία πρωταθλητισμού με 15 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια!

Ο Άρης συνεχίζει την προέλασή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την τελική τετράδα και κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματά του μέσα στο 2016!

Αν αποτελεί σημείο αναφοράς ό,τι έγινε μετά το “μαύρο” 15νθήμερο στον Ιανουάριο με τα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια – Κολοσσός, Αρμάνι, Παναθηναϊκός, Άλμπα – που έφεραν τέσσερις ήττες και άσχημες εμφανίσεις, οι κίτρινοι όχι απλά αντέδρασαν εντυπωσιακά, αλλά σαν ομάδα που διεκδικεί τίτλο!

Από τις 19 Ιανουαρίου που ηττήθηκε στο Βερολίνο από την Άλμπα μέχρι σήμερα ο Άρης μετράει δύο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις! Μία στο Κλαϊπέντα από τη Νεπτούνας με τον τρόπο που όλοι θυμούνται και μία από τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Τα υπόλοιπα 15 παιχνίδια – 11 στην κανονική διάρκεια, δύο στα πλέι οφ και δύο στο Γιούροκαπ – είναι νίκες!

Στο πρωτάθλημα μέσα στο 2016 οι κίτρινοι έχουν τρεις ήττες, μόνο από τον Κολοσσό από ομάδα εκτός των δύο “αιώνιων” της Αθήνας.

Είναι μια πορεία κάτι παραπάνω από αξιόλογη και φυσικά πιστώνεται σε όλους. Από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που βρίσκονται στις τέσσερις γραμμές, την διοίκηση Λάσκαρη που φροντίζει να λειτουργούν όλα στην εντέλεια και φυσικά τον κόσμο που στηρίζει θερμά όλη αυτή την προσπάθεια. Και έπεται συνέχεια…

To Top