Αυτοκρατορικός Νέιμικ σε άμυνα και επίθεση! “Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό!”

Μπορεί να αγωνίζεται με πρόβλημα στην μέση αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πραγματοποιήσει ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση την φετινή σεζόν.

Με 14 πόντους και πολύ καλή απόδοση στην άμυνα ο Ντρου Νέιμικ τόνισε μετά το τέλος του  αγώνα πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πάλεψαν με καρδιά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνει η ομάδα τους το 1-0. «Όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ταλέντο και πολλές λύσεις. Εμείς ήμασταν μαχητικοί και προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνα να περιορίσουμε τους παίκτες «κλειδιά» και να πάρουμε αυτήν την τόσο σημαντική νίκη» ήταν το πρώτο σχόλιο του αμερικανού σέντερ που συμπλήρωσε: «Ακόμα και όταν η ΑΕΚ μείωσε την διαφορά είχαμε το καθαρό μυαλό να γυρίσουμε την μπάλα να είμαστε σταθεροί στην άμυνα και να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη σειρά όμως όλοι μέσα στην ομάδα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι παιχνίδια πλει-οφ. Κερδίζεις και συνεχίζεις χάνεις και πας σπίτι σου».

Όσον αφορά την δική του προσωπική του απόδοση σχολίασε: «Προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Να συμπληρώνω όπου μπορώ τους συμπαίκτες μου και να βοηθάω με τον δικό μου τρόπο την ομάδα».

To Top