ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Αυτοκρατορικός στην Πολωνία ο Μποχωρίδης-Δεν σταματάει να δουλεύει και να βελτιώνεται»

O προσωπικός προπονητής του Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργος Κυριαζής, ο άνθρωπος που ανέδειξε τον διεθνή γκαρντ μίλησε με αφορμή την εμφάνισή του στην Πολωνία, κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yelloa Radio 92,8:

Για το πως παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι:

Όλη την μέρα ήμουν στο γήπεδο, τελείωσα αργά και ευτυχώς μπόρεσα να το δω σε μαγνητοσκόπιση και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Ο Άρης εμφανίστηκε πολύ καλύτερος στο παιχνίδι του, σημαντικό ρόλο παίζει ο Λευτέρης, είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Εχθές ήταν…αυτοκρατορικό το παίξιμο του Λευτέρη, και η δημιουργία πέρα του σκοραρίσματος, δημιούργησε για τους συμπαίκτες του και είναι πολύ σημαντικό αυτό για το σύγχρονο μπάσκετ.

Και αμυντικά είναι καλός απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, και το μεγαλύτερο προσόν του Λευτέρη είναι ότι δεν σταματάει να δουλεύει, μην ανησυχείτε καθόλου, θα δείτε πολύ καλύτερα πράγματα από τον Λευτέρη στην συνέχεια.

Αν μη τι άλλο ακόμα και το ότι βρισκόταν σε μια ομάδα Euroleague τον βοήθησε.

Ενώ συνέχισε:

Ήτανε πάρα πολύ ήρεμος, κατασταλαγμένος, οι περισσότερες επιλογές του ήταν πολύ σωστές και αυτό που μετράει για εμένα είναι η δημιουργία.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ένας παίκτης να παίρνει μόνο 11 σουτ και να σκοράρει 22 πόντους αλλά και να κοιτάει το κομμάτι της δημιουργίας.

Για το ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης προσαρμόστηκε άμεσα:

Ο Λευτέρης προσαρμόζεται σε όποια κατάσταση τον βάζεις μέσα, επειδή ειδικά γυρνάει στο σπίτι το οποίο ανδρώθηκε ήταν πολύ εύκολο να προσαρμοστεί αμέσως.

Μεγάλωσε εδώ, όταν γυρνάς σε έναν χώρο γνώριμο η προσαρμογή σου είναι λογικό να είναι πολύ πιο εύκολη.

Για το ότι ο ίδιος είχε αναφέρει ότι ο Μποχωρίδης πρόκειται να δείξει άμεσα το τι αξίζει:

Τον πίστευα πολύ και βγαίνει στην πράξη, όταν περνάς πολύ χρόνο με έναν άνθρωπος και τον αγαπάς το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι αντικειμενικός.

Για το πως είναι η κατάσταση στον Άρη:

Στον Άρη δεν γίνεται να μην υπάρχει πίεση, είναι Άρης, αυτό βέβαια δεν μπορεί να έρθει από την μια μέρα στην άλλη.

Χρειάζονται πολλά χρόνια.

Όλοι ξέρουν τι είναι ο Άρης στο μπάσκετ, ο Λευτέρης όμως προσαρμόστηκε γρήγορα, είναι χαρούμενος και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για τον Άρη:

Ο Άρης αρχίζει και βελτιώνει την εικόνα του στο γήπεδο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ότι καλύτερο για τον Άρη και θεωρώ ότι μέρα με την μέρα η εικόνα της ομάδας θα είναι βελτιωμένη.

Για το ότι ο Άρης στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες:

Μου αρέσει που ο κορμός είναι Ελληνικός, εμένα με ικανοποιεί αυτό το πράγμα, φυσικά όποιος ξένος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα καλός να έρθει.

Για το παιχνίδι με την Κύμη

Είναι ένα εκτός έδρα ματς, η Κύμη έχει κάνει κάποιες προσθήκες, ο Άρης πρέπει να είναι σοβαρός και πιστεύω ότι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

To Top