ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοκριτική από όλους μέσα στον Άρη για την ανατροπή στη ρεβάνς

Ο Άρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα του με σκορ 2-0 στο Τελ Αβίβ, με την Μακάμπι να έχει όχι άδικα πλέον τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση.

Το 2-0 δίνει μια απόσταση κι ένα πλεονέκτημα στους Ισραηλινούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα χάθηκαν. Ο Άρης και μπορεί και οφείλει να παλέψει στη ρεβάνς για την ανατροπή και την πρόκριση. Εκείνο που ξεκάθαρα προβλημάτισε χθες ήταν η γενικά άσχημη εικόνα της ομάδας. Δεν έδειξε ότι μελέτησε όσο έπρεπε στον καλύτερο δυνατό βαθμό το παιχνίδι και τον αντίπαλο, δεν είχε νεύρο, πάθος και το “πλήρωσε” με την ήττα, η οποία κακά τα ψέματα θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, εάν δεν ήταν σε εξαιρετική μέρα ο Χουλιάν Κουέστα.

Ο Άρης δέχθηκε δυο γκολ και είχε αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις στην εστία του, κυρίως από τα δικά του λάθη, τα οποία και εκμεταλλεύτηκε μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, όπως είναι η Μακάμπι.

Από… χθες κιόλας ξεκίνησε μια σύντομη, αλλά σημαντική περίοδος αυτοκριτικής από όλους στον Άρη. Οφείλουν να δουν τα λάθη τους, Μπούργος και παίκτες και να συγκεντρωθούν στην… επιχείρηση ανατροπή στη ρεβάνς.

To Top