Αυτοκριτική Πρίφτη και αιχμές για τη διαιτησία

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ του Άρη και στις πολλές βολές του Κοροίβου, ειδικά στη δεύτερη περίοδο, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα.

Ο τεχνικός των κίτρινων υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Έπαιξε καλά στο σημερινό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της Ηλείας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο. Εμείς θα πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, να δούμε το βίντεο”.

Στη συνέχεια άφησε αιχμές για τη διαιτησία, τονίζοντας: “Μας προβληματίζουν τα 22 επιθετικά ριμπάουντ που δώσαμε στον αντίπαλο και σίγουρα θα δούμε γιατί δώσαμε 33 βολές στον αντίπαλο, ενώ εμείς σουτάραμε 16. Και γι’ αυτό πάλι θα δούμε το βίντεο για να το διορθώσουμε, μέχρι εκεί που μπορούμε να το διορθώσουμε… ”

Πρόσθεσε πως “μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα, μας πλήγωσε με τα επιθετικά ριμπάουντ και το παιχνίδι γύρισε γιατί έπαιξε σκληρά και ταυτόχρονα σούταρε 17 βολές στο δεύτερο δεκάλεπτο”.

Ο Σπύρος Μούρτος από την πλευρά του δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να δούμε τα λάθη μας εν όψει του επόμενου αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου».

To Top