ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτοκτονία… λόγω έλλειψης δυναμικού

Ο Άρης στο Λαύριο βρέθηκε ένα βήμα πριν την νίκη όμως την έχασε γιατί έμεινε στο τελευταίο πεντάλεπτο από δυνάμεις. Ήταν σαν τον δρομέα που τρέχει μαραθώνιο και ενώ είναι έτοιμος να τερματίσει και να πάρει την νίκη πέφτει καθώς τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του και έτσι χαρίζει την ανέλπιστη γι αυτούς νίκη στους αντιπάλους του.

Οι κιτρινόμαυροι άφησαν τα προβλήματα τους στα αποδυτήρια  και παρότι αγωνιζόταν χωρίς τους δυο πρώτους σκόρερ τους τον Χάνλαν και τον Κέλι ενώ και ο τρίτος ο Γουίλιαμς έπαιζε ανέτοιμος αφού δεν είχε αποθεραπευθεί πλήρως κατάφεραν να προηγηθούν με επτά πόντους στο 35ο λεπτό . Και όμως βρεθήκαμε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές όπως αρκετές φορές φέτος .Η ομάδα κατέρρευσε στο τελευταίο πεντάλεπτο καθώς δέχθηκε 17 πόντους , μέσα στο διάστημα αυτό όταν στα 35 λεπτά είχε δεχθεί 51!!!

Ο πατριάρχης του Άρη ο αείμνηστος Ανέστης Πεταλίδης έλεγε ότι αν η ομάδα μπει στο τελευταίο πεντάλεπτο με ένα πόντο μπροστά στο σκορ μετά είναι κυρίως θέμα προπονητή πως θα διαχειριστεί το υλικό για να έρθει η νίκη . Όμως πώς να κατηγορήσεις έναν προπονητή όταν δεν έχει λύσεις λόγω απουσιών βασικών παικτών και είναι φυσικό να μείνουν από δυνάμεις ο ετοιμοπόλεμοι παίκτες που με το ζόρι συμπληρώνουν μια πεντάδα.

Ο Άρης θα πρέπει να κοιτάξει τι θα γίνει με τον Κέλι καθώς δεν μπορεί να συνεχίζει χωρίς το υπ αριθμόν ένα όπλο του. Ακολουθούν παιχνίδια που κάποια από αυτά θα πρέπει να κερδηθούν έστω και αν η ομάδα δεν κινδυνεύει πλέον αλλά νομίζω ότι καλό για την ομάδα θα είναι να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα και να πάρει μέρος στα πλέι οφ.

ΥΓ: Θα ήθελα να σταθώ στην φόρμα που διανύουν οι Κάουαν και Τζούστον που ήταν εξαιρετικοί στον αγώνα του Λαυρίου ενώ και ο Λόκετ παρουσιάζεται βελτιωμένος.

Ακόμη θα ήθελα να τονίσω την παρουσία Αρειανών φιλάθλων που έκαναν έντονη την παρουσία τους ενώ ανήρτησαν πανό για να μην ξεχαστεί η ιστορία της δολοφονίας του Άλκη .Το πανό ανέφερε «ΑΛΚΗΣ -ΕΤΩΝ 19-ΠΑΡΩΝ».

Τέλος θα σταθώ στην διαιτησία για πρώτη φορά φέτος. Ήταν απαράδεκτη και κάτι πρέπει να κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ.

To Top