“Αυτοκτόνησε” η Μπόκα, στον τελικό η Ρίβερ! (video)

Στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα προκρίθηκε η Ρίβερ Πλέιτ που χάρη στην βοήθεια της τύχης και της… διαιτησίας επικράτησε της Μπόκα Τζούνιορς με 1-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο “Μπομπονέρα” πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στο “Μονουμεντάλ” του Μπουένος Άϊρες, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που με το… καλησπέρα έφτασαν κοντά στο 0-1. Μόλις στο 14 δευτερόλεπτο (!) η Μπόκα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Χιγλιότι νικήθηκε από τον Μπαροβέρο.

Ότι δεν κατάφερε η Μπόκα το πέτυχε η Ρίβερ με τον Πισκουλίτσι στο 16′ με εξαιρετικό πλασέ. Στο 33΄ακυρώθηκε λανθασμένα τέρμα του Χιγλιότι που υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με την Ρίβερ να παίρνει το ντέρμπι και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Πεσέλα, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Βανχιόνι, Πόνσιο, Κάρλος Σάντσες, Ρόχας, Πισκουλίτσι (84′ Αουγκούστο Σολάρι), Μόρα (87′ Καβενάγκι), Τεόφιλο Γκουτιέρες.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Οριόν, Μαρίν, Ντανιέλ “Κάτα” Ντίας, Φορλίν, Κολάσο, Γκάγκο (41′ Φουενσαλίδα) (68′ Αντρές Τσάβες), Έρμπες (86′ Καστελάνι), Μέλι, Καρίσο, Καλέρι, Χιγλιότι.

To Top