Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης (video)

Αυτοκτόνησε ο γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης που πριν από λίγες ημέρες είχε σκοτώσει την 55χρονη σύντροφό του.

Ο 48χρονος Γεωργιανός βρισκόταν στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, καθώς είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, καθώς εισαγγελέας του είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Το πρωί της Πέμπτης, αστυνομικοί, σύμφωνα με το thestival, τον βρήκαν νεκρό στο κελί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Το χρονικό του φονικού

Η δολοφονία της 55χρονης έγινε την περασμένη Δευτέρα, στην οδό Γραβιάς στην ανατολική πλευρά της πόλης. Το ζευγάρι είχε ένα καυγά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Γείτονας που γνωρίζει την γλώσσα άκουσε το θύμα να παρακαλάει τον δράστη να μην την σκοτώσει, όμως τελικά το μοιραίο έγινε.

Όπως τόνισε φίλη της δολοφονημένης γυναίκας, η 55χρονη έμενε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και διατηρούσε σχέση με τον φερόμενο δράστη με τον οποίο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση και του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη θεία του θύματος, που μένει στην περιοχή, ο φερόμενος δράστης αντιμετώπιζε θέμα αλκοολισμού και είχε συχνά βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην άτυχη γυναίκα.

To Top