ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αυτούς προσπάθησε να πάρει στην θέση “3” πριν προκύψει η περίπτωση Ντέβιν Μαρμπλ! (photos)

Πριν καταλήξει στην επιλογή του Ντέβιν Μαρμπλ ο Άρης, υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που εξετάστηκαν, άρεσαν και ξεκίνησαν συζητήσεις μαζί τους. Ήταν μια περίοδος μέσα στον Ιούλιο, όταν ακόμα ο Μαρμπλ δεν ήταν διαθέσιμος, γιατί ψαχνόταν ακόμα για ομάδα στο ΝΒΑ. Δύο από τους παίκτες που ήθελαν πολύ οι κίτρινοι κατέληξαν στο ΝΒΑ!

Δυνατό διήμερο έχουμε μπροστά μας! Βρείτε στο Foxbet.gr τις πληρέστερες αναλύσεις, τα κορυφαία προγνωστικά, όπως και την σελίδα για το Live Betting, με γραφική απεικόνιση των αναμετρήσεων και προτάσεις από τους πιο καταξιωμένους tipsters!

Μικρή σημασία έχει για το παρόν, αλλά έχει μεγάλη σημασία για να αντιληφθεί κανείς τι παίκτες κοιτούσε το τεχνικό τιμ του Άρη και προσπαθούσε να τους αποκτήσει στο σωστό τάιμινγκ, παλεύοντας για το περίφημο “value for money”.

Για την θέση “3” οι κίτρινοι έφτασαν πολύ κοντά στο να καταθέσουν πρόταση τον Τζάρελ Έντι, 25χρονο σμολ φόργουορντ, αυθεντία στο μακρινό σουτ, ο οποίος πέρσι είχε 26 αγώνες στο ΝΒΑ με τους Γουίζαρντς. Έκανε εξαιρετικό σάμερ λιγκ με την ομάδα της Ουάσινγκτον και εν τέλει πήρε μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο (200.000 δολάρια τα “σίγουρα”) και την υπόσχεση ότι θα παραμείνει στους Ουίζαρντς.

usa-today-9249766.0

Ο δεύτερος παίκτης τον οποίο μελέτησαν πολύ και ξεκίνησαν συζητήσεις με την πλευρά του ήταν ο Αργεντινός, Πατρίτσιο Γκαρίνο, απόφοιτος του πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσινγκτον φέτος, ο οποίος έκανε αρκετά καλό σάμερ λιγκ στο Λας Βέγκας με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά τον “έκλεψαν” οι Σαν Αντόνιο Σπερς και του έδωσαν μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο. Ο Γκαρίνο είναι μέλος της Εθνικής Αργεντινής και παίζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Argentina-Uruguay-36

Αμφότεροι ήταν βασικές επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη, δεν προχώρησαν όμως οι υποθέσεις τους λόγω ΝΒΑ, αλλά και πάλι λόγω… ΝΒΑ προέκυψε ο Ντέβιν Μαρμπλ!

To Top