Αυτόν τον παίκτη θέλουν από την free agency Λέικερς, Κλίπερς, Χιτ και Σέλτικς

Ο Σερζ Ιμπάκα αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της φετινής free agency με τον Ισπανό φόργουορντ/σέντερ να βρίσκεται στο ραντάρ ομάδων που διεκδικούν τίτλο στο ΝΒΑ.

H free agency αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες μέρες και ήδη οι ομάδες καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ερχόμενη σεζόν. Το όνομα του Σερζ Ιμπάκα αναμένεται να είναι ένα από αυτά που θα συζητηθούν αρκετά στην αγορά, καθώς ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι ένας από τους πιο συνεπείς ψηλούς της λίγκας.

Για το λόγο αυτό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Από τους Λέικερς και τους Κλίπερς, ως τους Χιτ και τους Σέλτικς, οι ομάδες της Λίγκας έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και αναμένεται να κάνουν κρούση στον ατζέντη του.

Στο… κυνήγι της απόκτησής του αναμένεται να μπουν και οι Μάβερικς με τους Μπλέιζερς, που αναζητούν ψηλούς που αν είναι αποτελεσματικοί στην άμυνα, ωστόσο σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν ως τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η ομάδα που δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς.

To Top