Αυτός δεν ήταν Άρης, ήταν ένα συνονθύλευμα! Τραγωδία και ήττα (0-2) από τον Παναθηναϊκό!

Ο Άρης που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα προκαλεί θλίψη και απογοήτευση. Η ήττα με 0-2 από τον Παναθηναϊκό ήταν ίσως το λιγότερο που μπορεί να προβληματίσει τον φίλαθλο του Άρη, βλέποντας την τραγική εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης πρέπει να αλλάξει πολλά, βυθίστηκε και πάλι στον πάτο της βαθμολογίας και σήμερα εμφάνισε σημάδια αποσύνθεσης, έχοντας τον κόσμο στις κερκίδες να προσπαθεί, να ουρλιάζει, αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν παίζει ποδόσφαιρο…

Η εικόνα του Άρη ήταν καλή μόνο στο πρώτο μισάωρο. Σε αυτό το διάστημα οι κίτρινοι πίεσαν τον Παναθηναϊκό και δημιούργησαν καταστάσεις στην περιοχή. Στο 16’ ο Αγκάνθο βρέθηκε στην περιοχή από μπαλιά του Νταμαρλή, απέφυγε τον Μέντες, έκανε γυριστό σουτ, όμως δεν έπιασε καλά τη μπάλα και την έστειλε έξω. Τρία λεπτά αργότερα, στο 19’ από σέντρ του Μαργαρίτη ο Ουντότζι βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή, η κεφαλιά του κατευθυνόταν στα δίχτυα του Καπίνο, αλλά χωρίς να το.. θέλει παρενέβη σωτήρια για τον Παναθηναϊκό ο Τριανταφυλλόπουλος και η μπάλα βγήκε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία στο 21’ όταν από τη σέντρα του Κλωναρίδη ο Κύργιας έσωσε τον Άρη, προλαβαίνοντας τον Μπεργκ. Στο 27’ ο Καπίνο απέκρουσε λανθασμένα, αλλά ο Αγκάνθο δεν μπόρεσε να απειλήσει με “ψαλιδάκι”. Κάπου εκεί σταμάτησε να λειτουργεί ο Άρης…

Οι πράσινοι σε μια ανύποπτη φάση σκόραραν στο 43’ “παγώνοντας” το γήπεδο. Ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πουλίδο που δεν υπολόγισε σωστά τη μπάλα για να την υποδεχθεί, έκανε προσποίηση και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης δεν υπήρχε στο γήπεδο. Η σύγκρουση του Μαρινάκη με τον Κύργια στο 56’ έκοψε στα δύο τον αγώνα. Η 10λεπτη διακοπή ωφέλησε τον Παναθηναϊκό, που σκόραρε δεύτερη φορά, όταν ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε και πάλι ένα παιδικό λάθος του Πουλίδο, που “πούλησε” τη μπάλα στην άμυνα… Ο παίκτης του Παναθηναϊκού σούταρε και έγραψε το 2-0, τόσο απλά και τόσο… φθηνά για τον Άρη.

Αν κάποιος περίμενε αντίδραση από τον Άρη, εις μάτην… Οι κίτρινοι είχαν κοπεί στη μέση, γιατί έχασαν όλες τις μάχες στο κέντρο, αφού ούτε ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Νταμαρλής ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους. Αν προσθέσει κανείς την κακή μέρα του Πουλίδο, αντιλαμβάνεται την εικόνα του Άρη μεσοαμυντικά. Αντίδραση δεν υπήρξε, ούτε μετά τις αλλαγές του Άρη, αφού ο Σουνάς δεν φάνηκε, ο Ιμπέχ πριν προλάβει να παίξει, τραυματίστηκε και ο Μανιάς έκανε αισθητή την παρουσία του στο 98’. Ένα λεπτό μετά ο Κάκος δεν έδωσε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου πάνω στον Αγκάνθο… Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η σημερινή τραγωδία.

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Κύργιας, Πουλίδο, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος (64’ Σουνάς), Τάτος, Σταυρόπουλος (64’ Ιμπέχ, 76’ Μανιάς), Ουντότζι, Αγκάνθο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ (80’ Φιγκερόα), Νάνο, Μαρινάκης (64’ Κουτρουμπής), Αμπέιντ (72’ Ατζαγκούν), Ζέκα, Σίντελφελντ.

 

To Top