ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτός δημιούργησε τα προβλήματα, αυτός να ψάξει (πρώτος) για τις λύσεις

Η πρώτη απόπειρα κατάπτωσης της εγγυτικής της ΚΑΕ Άρης από τους πιστωτές, ευτυχώς για τον Άρη, δεν είχε θετική κατάληξη, ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν λύνει προβλήματα. Χρειάζονται άμεσα λύσεις, πρωτίστως από τον Νίκο Λάσκαρη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν έχει δικαίωμα να “νίπτει τας χείρας” του μετά την επιστολή που έστειλε στην πλευρά της ομάδας των Αρειανών επιχειρηματιών. Δε νοείται από λογικό άνθρωπο να θεωρεί ότι έτσι ξεμπερδεύει με μια ανώνυμη εταιρεία στην οποία υπάρχουν εξαιτίας του +4 εκατ. ευρώ χρέη, προς δημόσιο και τρίτους. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αυτός είναι που θα πρέπει να δώσει λύσεις και μάλιστα άμεσα, διότι όλα τα χρέη… γράφουν Λάσκαρης.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει άμεσα ο Ερασιτέχνης να δρομολογήσει εξελίξεις μέσα από τη συνέχιση της γενικής συνέλευσης που είχε διακοπεί την προηγούμενη Δευτέρα.

Πλέον υπάρχουν δύο καινούρια (επισήμως) δεδομένα. Ο Λάσκαρης αποχωρεί δίνοντας τις μετοχές, αλλά δεν δίνει καμία εγγυήση για την αποπληρωμή του μέρους του χρέους (προς το δημόσιο) που θα του αναλογεί εφόσον αποδεχθεί την πρόταση των Αρειανών επιχειρηματιών.

To Top