Αυτός είναι ο “γίγαντας” ακρίτας Πυροσβέστης που κρατάει ψηλά τη σημαία του Άρη! (PRESSARIS-photos)

Δεν κρύβει την αγάπη του για την πατρίδα, τους συνανθρώπους του, αλλά και τον Άρη! Ο Κωνσταντίνος Ταπεινόπουλος γράφει την δική του ξεχωριστή ιστορία στο ακριτικό Σουφλί εκεί όπου δίνει καθημερινά τη δική του «μάχη» στο Πυροσβεστικό σώμα.

Ο 42χρονος Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σουφλίου ήρθε στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών με αφορμή τον αγώνα του Άρη στον Έβρο κόντρα στην ομάδα του Σουφλίου.

Μίλησε μάλιστα στην εφημερίδα “Δημοκρατία” τονίζοντας με καμάρι: «έχω βαπτίσει και τα δυο μου αγόρια Άρης (!), ως δεύτερο όνομα. Αιμίλιος Άρης και Οδυσσέας-Άρης».

Τα δυο του αγόρια τα έχει ντύσει στα… κιτρινόμαυρα και κρατάει ψηλά την σημαία του Αρη στον ακριτικό Έβρο!

Η καταγωγή του είναι από το Ροδολίβος Σερρών, όπου γεννήθηκε και από μικρό παιδί δεν έκρυψε την αγάπη για τον Άρη. «Πήγαινα στο γήπεδο, ήμουν και είμαι στο πλευρό της ομάδας μου. Ακόμη και τώρα που περνάει τον ‘γολγοθά’ της Γ’ εθνικής πρέπει να είμαστε όλοι στο πλευρό της. Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, άλλωστε» δήλωσε στη «Δημοκρατία», ενώ υπογραμμίζει ότι: «ο μεγάλος μου γιος γεννήθηκε το 2010. Είχα υποσχεθεί ότι εάν παίρναμε το κύπελλο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό εκείνη τη χρονιά, θα έδινα στο γιο μου το όνομα του παίκτη που θα έβαζε το γκολ! Αλλά δεν τα καταφέραμε».

Η ζωή σε μια ακριτική περιοχή, όπως είναι το Σουφλί μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά όπως μας είπε ο κ.Ταπεινόπουλος: «Έχω μεγαλώσει στην επαρχία, σπούδασα στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας το πτυχίο του δικηγόρου. Βρέθηκα χωρίς να το… πολυκαταλάβω στην Πυροσβεστική και 13 χρόνια, μου αρέσει να προσφέρω στον συνάνθρωπο και να βιώνω τους ρυθμούς ζωής μιας επαρχιακής πόλης. Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PRESSARIS για τον “γίγαντα” ακρίτα που η καρδιά του χτυπάει δυνατά για τον Άρη:

To Top