Αυτός είναι ο Γκαετάνο Μαρότα και οι συναντήσεις με τον Καρυπίδη…

Τις προάλλες, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην Ιταλία, όπου και παρακολούθησε τον αγώνα της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μαζί του ήταν και ο Γκαετάνο Μαρότα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στη Ζυρίχη, για το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ολλανδία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ήταν επίσημος προσκεκλημένος του διοργανωτή, Γκαετάνο Μαρότα.

Κατά την παρουσία του στη Ελβετία το «αφεντικό» της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε αρκετές επαφές με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ατζέντηδες, μάνατζερ, αλλά και διάφορους άλλους με αντικείμενο εργασίες τη διαφήμιση και τις χορηγίες στο χώρο του αθλήματος.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΟΤΑ

Ο Γκαετάνο Μαρότα είναι ένας Ιταλοελβετός, πιστοποιημένος από τη FIFA επίσημος ατζέντης ποδοσφαιριστών, ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Ελβετία.

To 2001 ίδρυσε την εταιρεία GAMA Sport & Events, η οποία μεταξύ άλλων συνεργάζεται με την FIFA και την UEFA στην διοργάνωση διεθνών φιλικών αγώνων, ενώ παράλληλα η συγκεκριμένη εταιρεία είχε «εμπλοκή» με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γενικά είναι ένας άνθρωπος με πολλές… άκρες στο χώρο του ποδοσφαίρου.

H ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Πριν προκύψει συμφωνία με τον Πάκο Ερέρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε ένα ταξίδι στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί του βρισκόταν και ο Μαρότα. Ο τελευταίος έχει έρθει και στην Ελλάδα. Ήταν στα τέλη Αυγούστου όταν μαζί με τον Καρυπίδη παρακολούθησαν τον αγώνα του Άρη στη Λαμία, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία με τους δυο τους να γευματίζουν στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΡΟΤΑ

Ο Γκαετάνο Μαρότα είχε άμεση εμπλοκή στη μεταγραφή του Αμερικανού τερματοφύλακα, Τιμ Χάουαρντ από τη Νέα Υόρκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2003. Μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Αντόνιο Καλσάδο, ο οποίος πέρασε ένα φεγγάρι από τον Άρη. Ο Ιταλοελβετός ατζέντης ήταν εκπρόσωπος του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στις διαπραγματεύσεις του τελευταίου με την ελβετική Σιόν, όταν αποχώρησε από την Γιουβέντους, αλλά τελικά ο Ιταλός σούπερ σταρ επέλεξε να πάει στην Αυστραλία και την ομάδα του Σίδνεϊ.

πηγή: thessports.gr

To Top