ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτός είναι ο Δημήτρης Νιαρχάκος, o νέος γενικός αρχηγός του Άρη!

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Νιαρχάκος θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του Άρη, με τον Γιώργο Κολτσίδα να αλλάζει πόστο και να πηγαίνει στις ακαδημίες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ποιος είναι όμως ο νέος τιμ μάνατζερ των “κιτρινόμαυρων”; Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι 46 ετών και έχει υπάρξει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΣ Γιάννινα, τα προηγούμενα εννέα χρόνια. Έπαιξε ως τερματοφύλακας στον Εθνικό Αστέρα και σε άλλες ομάδες ίδιου επιπέδου, ενώ το 2008 ανέλαβε βοηθός του Σίνισα Γκόγκιτς στην ομάδα της Καισαριανής.

Ήταν από τους στενούς συνεργάτες του Χριστοβασίλη στον ΠΑΣ. Αρχικά ήταν προπονητής τερματοφυλάκων και στη συνέχεια, από το καλοκαίρι του 2011, του ανατέθηκε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.Έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες στιγμές του συλλόγου, όπως η συμμετοχή στο Europa League τη σεζόν 2016-17. Πιστώνεται πολλές καλές μεταγραφές, όπως και το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια.

Οι λόγοι της παραίτησής του από τον ΠΑΣ δεν έγιναν γνωστοί, αλλά έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα και πάνω στο πλαίσιο αυτό επήλθε διάσταση απόψεων. «Στη ζωή δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου, ο σεβασμός είναι κάτι πολύ σπουδαίο», έγραψε σε μήνυμα, που έστειλε σε δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε: «Έντιμος και τίμιος ήρθα, το ίδιο και θα αποχωρήσω». Η παραίτηση υποβλήθηκε από το περασμένο Σάββατο στη διοίκηση του ΠΑΣ και σήμερα ανακοινώθηκε από τον Άρη.

 

To Top