ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτός είναι ο φετινός Πανσερραϊκός…

Σε ομάδα των… άκρων έχει εξελιχθεί ο φετινός Πανσερραϊκός, καθώς το συγκρότημα του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Από τις πρώτες, κιόλας, αγωνιστικές, οι Σέρρες έδειξαν τι θα ακολουθήσει, καθώς πραγματοποιούν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα, στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, δείχνοντας πως μπορούν να βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League.

Και κάπου εκεί ήρθε το… πρώτο μπλακ άουτ, καθώς στις επόμενες 10 αγωνιστικές, ο Πανσερραϊκός πέτυχε μόλις μία (!) νίκη και αυτή με το ζόρι απέναντι στον Αχαρναϊκό (1-0). Στις υπόλοιπες εννιά αναμετρήσεις, είχε έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες, με χαρακτηριστικό της κάκιστης εικόνας της ομάδας το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα από τα εννέα αυτά παιχνίδια (απολογισμός 0-15).

Και ξαφνικά, λες και κάποιος πάτησε το κουμπί και ο Πανσερραϊκός άρχισε να θυμίζει την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών, καθώς η νίκη επί του Κισσαμικού με 1-0 ήταν το έναυσμα για την συγκομιδή των πέντε νικών, δύο ισοπαλιών και μόλις μίας ήττας (0-3 από τα Τρίκαλα) στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές.

Και πάνω που όλοι στις Σέρρες σκέφτηκαν πως «κοιλιά» ήταν και πέρασε, ακολούθησε ακόμα ένα «σκωτσέζικο ντους» από πλευράς της ομάδας, που ήδη μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες και ενώ ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, με το ερώτημα, πλέον, να είναι το αν θα συνεχιστεί το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων ή το ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» θα αποτελέσει την (νέα) επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες, ενόψει και της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Πηγή: flnews.gr

To Top