ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό ήταν Παλέ! Με αυτόν τον κόσμο δεν χάνει ο Άρης…

Ένα Παλέ κολασμένο! Ένα Παλέ πυρακτωμένο! Ένα Παλέ εκκωφαντικό! Το Παλέ, όπως όλοι το ξέρουν, αναβίωσε χθες «καταπίνοντας» τον Ήφαιστο και δίνοντας δύναμη στους παίκτες του Άρη να συνεχίσουν ως το τέλος για τη νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός για ακόμα μια φορά, γέμισε το Nick Galis Hall και θύμισε την «καυτή» έδρα που οι παίκτες του Αυτοκράτορα λατρεύουν και οι αντίπαλοι φοβούνται να παίζουν. Το δέος για το γεμάτο πάθος Παλέ από τον κόσμο του Άρη δημιουργεί πάντα μια αίσθηση διαφορετική, κάθε φορά μοναδική για όσους το βιώνουν. Έτσι ήταν και χθες.

Ο Ήφαιστος έπεσε στην «μαύρη τρύπα» του Παλέ χάρη στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στον Άρη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με τη φωνή του, δίνοντας στους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα πραγματικά παίζουν, ποιον σύλλογο και ποιον λαό εκπροσωπούν. Και εκείνοι το ανταπέδωσαν με την εμφάνισή τους και κυρίως με τη νίκη που ήθελε όλη η οικογένεια του Άρη για να βρει επιτέλους η ομάδα τη χαμένη ψυχολογία της.

Στα προηγούμενα πέντε εντός έδρας παιχνίδια ο κόσμος ήταν πάλι εκεί. Όμως έλειπε η «φλόγα», η ένταση και η… τρέλα. Χθες, ένεκα επιτακτικής ανάγκης για τη νίκη, όλα αυτά ήταν εκεί. Το Παλέ πήρε «φωτιά» και φάνηκε ξεκάθαρα ότι με αυτόν τον κόσμο ο Άρης δεν μπορεί να χάσει κάποιον από τους υπόλοιπους εφτά εντός έδρας αγώνες.

Το… ηφαίστειο του Παλέ ξύπνησε και ο κόσμος του Άρη θα κατακλείσει το γήπεδο και με το Λαύριο στις 19 Ιανουαρίου για ακόμα μία νίκη. Προέχει όμως το διπλό στο Ρέθυμνο το ερχόμενο Σάββατο, εκεί όπου οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» θα δώσουν και πάλι το παρών.

Υ.Γ.: Η επίδραση της εκπληκτικής ατμόσφαιρας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ήφαιστο αντανακλάται από τις αντιδράσεις των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα και από μία ατάκα μέλους της ομάδας μετά τον αγώνα: «Επιτέλους ρε γ…το! Αυτό ήταν Παλέ!».

To Top