Αυτό δεν είναι… Άρης! Νέα ήττα-ντροπή (1-0) από τον Ιωνικό

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση και ηττήθηκε τελικά από τον Ιωνικό με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι ήταν ανούσιοι και είχαν μόλις μία κλασική ευκαιρία για γκολ με τον Οντουμπάζιο.

Στο δεύτερο μπήκαν επίσης νωθρά, δέχτηκαν το γκολ από πέναλτι που κέρδισε ο Σεμπά στο 59′ και εκτέλεσε εύστοχα ο Λοβέρα. Από εκεί και πέρα έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Φαμπιάνο και τον Γκρέι και έπειτα τίποτα.

ΜΕ ΓΚΡΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜ

Ο Άλαν Πάρντιου έκανε την έκπληξη καθώς προτίμησε τον Μαζικού για τη θέση του αριστερού εξτρέμ προτιμώντας τον από τους Ματέο και Καμάτσο.

Κάτω από τα δοκάρια ο Κουέστα, με τους Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν τετράδα στην άμυνα. Μπροστά τους οι Ντουκουρέ και Νταμπό ενώ λίγο πιο μπροστά τους ο Νταρίντα. Δεξιά στην επίθεση ο Ιτούρμπε, αριστερά ο Μαζικού και στην κορυφή ο Γκρέι.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΤΟΥΚΟΥΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα όμως η ατυχία που κυνηγάει τους κιτρινόμαυρους με τους τραυματισμούς συνεχίστηκε. Ο Ντουκουρέ μόλις στο 7ο λεπτό αισθάνθηκε ενοχλήσεις ενώ λίγα λεπτά αργότερα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μη μπορώντας να συνεχίσει. Ο Ιβοριανός αντικαταστάθηκε άμεσα με τον Ματέο Γκαρσία να παίρνει τη θέση του.

ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΟΝΤΟΥΜΠΑΖΙΟ

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις ο Άρης είχε την πιο κλασική ευκαιρία στο 23′ με τον Οντουμπάζιο. Ο Γκρέι έδωσε υπέροχη ασίστ στον Οντουμπάζιο, ο τελευταίος έκανε το σουτ γλιστρώντας με τον Χουτεσιώτη να βρίσκει τη μπάλα ελαφρώς και να αλλοιώνει την πορεία της προς τα δίχτυα.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΚΑΙ ΓΚΡΕΙ

Στο 44′ ο Άρης έχασε ακόμη μια ευκαιρία με τους Γκρέι και Ιτούρμπε να μην προλαβαίνουν τη σέντρα του Νταρίντα με τους δύο ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων να μην πιστεύουν την ευκαιρία που έχασαν.

“ΑΝΟΣΤΟ” ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε νωθρά όπως κύλησε και η εικόνα του σε όλο το πρώτο μέρος. Οι κιτρινόμαυροι είχαν κάποιες στιγμές από στημένες φάσεις όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Χουτεσιώτη.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Στο 59 ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Κουέστα στον Σεμπά. Ο παίκτης του Ιωνικού το κέρδισε έξυπνα με τον Λοβέρα να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να νικά τον Κουέστα δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα.

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ

Στο 64′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από πάσα του Πέερσμαν για τον Μαζικού αριστερά και σέντρα του τελευταίου, ο Φαμπιάνο έπιασε κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στον Ρομαό που απομάκρυνε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα!

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης είχε την μεγαλύτερη φάση του αγώνα. Ο Γκρέι βρέθηκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη όμως ο Έλληνας κίπερ βγήκε αποφασιστικά και έσωσε την εστία του, με τον Γκρέι να μην μπορεί να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι.

 

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς (85′ Μπουενά), Φαντιγκά (75′ Καμπράλ), Σεμπά (93′ Μασάς), Λοβέρα (70′ Αντούνες), Μάντζης (70′ Μάνος).

ΆΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (77′ Ρουπ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν, Νταμπό (77′ Εμπακατά), Ντουκουρέ (11′ Ματέο Γκαρσία), Νταρίνταα, Ιτούρμπε (77′ Καμάτσο), Μαζικού (65′ Καμαρά), Γκρέι.

Διαιτητής: Τζοβάρας

Βοηθοί: Καλαμπόκης, Τζιουβάρας

4ος: Ματσούκας

VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Κόλλιας

To Top