“Αυτό είναι το κίνητρο μας κόντρα σε Πανσερραϊκό…”

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αγιονερίου και πρώτος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, Στάθης Στεφανίδης μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας ότι μπορεί να μην υπάρχει κίνητρο ομαδικό, αλλά το ατομικό είναι εξίσου σημαντικό καθώς δίνεται η ευκαιρία σε κάθε ποδοσφαιριστή να αναδειχθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για το παιχνίδι με τους Σερραίους: “Ακούγονται πολλά και λέγονται πολλά. Εμείς είμαστε μία ομάδα που φέτος έκλεισε πετυχημένα ο κύκλος μας. Πετύχαμε την παραμονή μας από νωρίς. Είναι ένα από τα παιχνίδια που ο κάθε παίκτης θέλει να παίξει για να αναδειχθεί προσωπικά.

Είναι σπάνια αυτά τα παιχνίδια και είναι ευκαιρία, ιδίως για τα νεαρά παιδιά. Σίγουρα ο Άρης θέλει να κάνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ο Πανσερραϊκός να κερδίσει αλλά εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, παίζουμε για το εγώ μας. Σαν ομάδα δεν έχουμε κίνητρο, αλλά προσωπικά για τον κάθε παίκτη υπάρχει κίνητρο για τον εαυτό του.

Την Δευτέρα μπορεί όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα να μιλάει για εμάς. Ακόμα και μεταγραφή μπορεί να κλείσουν με αυτή την εμφάνιση τα νεαρά παιδιά της ομάδας. Αυτό είναι το κέρδος μας”.

Για Άρη και Πανσερραϊκό: “Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που εξαρτιούνται δύο μεγάλες ομάδες, αν και ο Άρης έχει μεγαλύτερη ιστορία.Θεωρώ ότι άξια είναι εκεί που είναι ο Πανσερραϊκός, αν και ο Άρης είναι άτυχος γιατί έναν ολόκληρο γύρο έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ και έχει μόνο μία ήττα. Ο κάθε παίκτης ας κοιτάξει να αγωνιστεί για τον εαυτό του”.

Για το αν ισχύει ότι υπάρχουν πολλοί Αρειανοί στην ομάδα κι αν αυτό τους δίνει κίνητρο: “Είναι αλήθεια ότι είμαστε στην ομάδα πολλοί Αρειανοί. Κι εγώ είμαι Άρης, αλλά θα παίξω για τον εαυτό μου. Αν από το παιχνίδι μου επωφεληθεί ο Άρης είναι άλλο θέμα. Σαν φίλαθλος θέλω να ανέβει ο Άρης, αλλά δεν θα ευθύνομαι εγώ αν δεν ανέβει…”.

To Top