ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο που “ξεκλειδώνει” την σύσταση της νέας ΠΑΕ! Κούγιας: “Αρη κάντο, όπως η ΑΕΛ”

Η Λάρισα κατάφερε να εξασφαλίσει μια βεβαίωση από το υπουργείο Ανάπτυξης, η οποία αναφέρει ότι η νέα ΠΑΕ που συστήθηκε λειτουργεί ανεξάρτητα από την παλιά, παρά το γεγονός ότι η τελευταία δεν έχει διαγραφεί ακόμα από τη ΓΕΜΗ. Η ΑΕΛ μπορεί σε σχέση με τον Άρη να έχει ολοκληρώσει την εκκαθάρισή της, αλλά το συγκεκριμένο έγγραφο θεωρείται πολύ σημαντικό και για τους κιτρινόμαυρους, ειδικά στο σημείο που αναφέρεται ξεκάθαρα από το υπουργείο Ανάπτυξης, ότι μπορεί να συσταθεί νέα ΠΑΕ, ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση!

Όλα δείχνουν ότι ο Άρης καλείται να ακολουθήσει τον ίδιο ακριβώς δρόμο, στην περίπτωση, βέβαια, που μέχρι τον Ιούλιο δεν έχει ολοκληρώσει την εκκαθάριση της πρώην ΠΑΕ, αν και είναι σαφής προτεραιότητα (και πρέπει να) είναι όλων στην ομάδα, να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μην υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του… προτρέπει τον Άρη να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. “Ο Αρης θα πρέπει να ακολουθήσει τον ίδιο ακριβώς δρόμο. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει συστήσει ακόμα εταιρεία. Ουσιαστικά με το έγγραφο αυτό καταργείται κάθε φιλολογία. Υπήρξε ένας ατελής νόμος, αθλητικός, που δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία ανωνύμων εταιρειών.

Αυτόν τον νόμο δυστυχώς τον ερμήνευσε λάθος η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς μιλάμε για δυο διαφορετικές ανώνυμες εταιρείες, με διαφορετικό ΓΕΜΗ. Η παλιά εταιρεία, η οποία δεν έχει πλέον αθλητικό σκοπό, δεν μπορεί να θεωρείται ενεργή” είπε στην εφημερίδα “Goal” για να συμπληρώσει:

“Ο Αρης πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα, να ιδρύσει εταιρεία, και ας μην έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλιάς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού δεν έχει αθλητικό σκοπό η παλιά εταιρεία, δεν υπάρχει κώλυμα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα ίδιο έγγραφο από το υπουργείο Ανάπτυξης. Εγώ ζήτησα διευκρίνιση για τον Ερασιτέχνη, γιατί έλεγαν ότι δεν μπορεί να συμμετέχει και στις δυο εταιρείες. Τελικά μπορεί… Δηλαδή, αν ο άλλος δεν εκκαθαρίζει, θα με κρατάει εμένα αιχμάλωτο μια ζωή;».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από τη βεβαίωση του υπουργείου Ανάπτυξης:

ekkatharisi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top