Αυτό είναι το Λαύριο που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Άρης

Την Κυριακή στις 18.00 ο Άρης κάνει πρεμιέρα στην Basket League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Λαύριο, στο οποίο την περσινή σεζόν αγωνιζόταν ο Δημήτρης Βεργίνης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Διαβάστε το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο Λαύριο: «Η σεζόν για το Λαύριο Aegean Cargo άρχισε με το ιστορικό πρώτο του παιχνίδι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα της Λαυρεωτικής πέρυσι κατέκτησε την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, την καλύτερη στην ιστορία του, και εξασφάλισε την παρουσία του στα προκριματικά του FIBA Europe Cup, όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τη Ντνίπρο.

Ο Μακένζι Μουρ, πολυτιμότερος της περυσινής ομάδας, αποχώρησε με τους «κυανοκίτρινους» φέτος να ποντάρουν πολύ στο ελληνικό στοιχείο. Έτσι τη φανέλα της ομάδας θα φορέσουν μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ο Μιχάλης Λούντζης που παραχωρήθηκε από τους πρωταθλητές με υποσχετική (όπως και πέρυσι στα Τρίκαλα BC Aries), αλλά και ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, ένα από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Α2 την προηγούμενη σεζόν. Δίπλα τους και οι επίσης νεαροί Δημήτρης Ερμείδης και Γιάννης Γκαβασιάδης.

Στους ξένους, οι Τζαμάν Νίξον και Ντορόν Λαμπ θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο. Κάτοικος Λαυρίου έγινε ένας από τους πιο σταθερούς ξένους τα τελευταία χρόνια στην Basket League, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ενώ την πεντάδα των ξένων συμπληρώνουν ο Σάιλας Μέλσον στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν της καριέρας του και ο σέντερ Τάι Οντιάσε που μετά από το περυσινό σύντομο πέρασμα από την Ισπανία, θέλει να κάνει και αυτός την πρώτη του γεμάτη επαγγελματική σεζόν.

Στον πάγκο, ο Χρήστος Σερέλης, θα αρχίσει την 15η διαδοχική του σεζόν ως προπονητής του Λαυρίου Aegean Cargo».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

To Top