ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό είναι το μεγαλείο της οικογένειας του Άρη! (photos)

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή… Ξεχωριστή για την οικογένεια του Άρη, για τον άνθρωπο και συνάνθρωπο της διπλανής μας πόρτας. 

Όπως αναφέρει το Yellow Radio:

“Χθες 1 Δεκεμβρίου, εξαιρετικοί καλλιτέχνες και απλός κόσμος ένωσαν τα… γέλια τους, έχοντας στο μυαλό μας τον «Γολγοθά» που περνάει ο Γιώργος Ιωαννίδης από την Κατερίνη. Ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, φίλαθλος του Άρη, που την ώρα του μεροκάματου, δουλεύοντας ως ντελιβεράς, έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος με αποτέλεσμα να καθηλωθεί στο κρεβάτι με αναπηρία 99%!

Η οικογένεια του Άρη, ο Άρης, όλοι εμείς προσπαθήσαμε να του δώσουμε μια ελάχιστη πνοή.

Λίγο κουράγιο, να απλώσουμε το χέρι μας, με μια διαφορετική παράσταση, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στην οικογένειά του. Η ανταπόκριση τεράστια. Η αγκαλιά ατέλειωτη.

Η αδελφή του Γιώργου, Μαρία Ιωαννίδη παρέλαβε από τα χέρια του Χρήστου Ταπούτου μια φανέλα του Αυτοκράτορα, με τις υπογραφές του Παναγιώτη Γιαννάκη και των καλαθοσφαιριστών του Άρη, για να τον συντροφεύει στον ανηφορικό δρόμο του. Επίσης ένα μπουφάν με κεντημένα τα σήματα του ΑΣ Άρης και του «θεού του πολέμου», προσφορά από τα κορίτσια του χάντμπολ.

Η συγκίνηση μεγάλη…”

 

To Top