ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του φετινού Άρη!

Πιστοί στο πλάνο τους να βγάζουν παιδιά από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, τις ακαδημίες, παρέμειναν για μία ακόμα χρονιά οι ιθύνοντες του γυναικείου βόλεϊ του Άρη.

Έτσι, λοιπόν, δεν είναι όνο η πρωταγωνιστική πορεία, που διαγράφει στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα, κατά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, αλλά και το γεγονός ότι προωθούνται σε αυτήν παίκτριες, οι οποίες προέρχονται από τις υποδομές και θ΄ αποτελέσουν το «αύριο» του Άρη.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής από τις 14 αθλήτριες, οι οποίες έχουν συμμετάσχει στους φετινούς αγώνες της γυναικείας ομάδας, οι 7 είναι κορασίδες-νεάνιδες!

Πρόκειται για τις Πήττα, Γουγούση, Κοσμά, Σταματίου, Χίτζιου και τελευταίο παράδειγμα η Ζωίδου, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ολυμπιακό, αντί της Πεσόα, που προφυλάχθηκε.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Λαμπριάννα Πήττα πήρε και τον τίτλο της MVP στην 7η αγωνιστική για την πολύ καλή της παρουσία στο ματς με τον Πανναξιακό, όπου η συμβολή της για την τελική επικράτηση της ομάδας της ήταν καταλυτική.

To Top