ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτό είναι το πλάνο νίκης του Άρη στο Νίμπουρκ

Ο Άρης πρέπει να βγάλει στο παρκέ του Sportovni Centrum το ίδιο πρόσωπο που είχε στις νίκες του τη φετινή χρονιά. Τακτικά θα πρέπει να μην αφήσει τη Νίμπουρκ να βρει ρυθμό και για το κάνει αυτό οφείλει να είναι συνεπής στα ριμπάουντ και να μη κάνει αβίαστα λάθη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλυσε πλήρως τη Νίμπουρκ και το τι πρέπει να κάνει σήμερα η ομάδα του για να βάλει τις βάσεις για μια εκτός έδρας νίκη. Ελέγχει τα ριμπάουντ, ελέγχει τον ρυθμό, δεν κάνει εύκολα λάθη που θα δώσουν πόντους στο τρανζίσιον για τον αντίπαλο και εφόσον όλα αυτά συμβούν, τότε είναι βέβαιο ότι θα απλοποιηθούν τα πράγματα και στην άμυνα και στην επίθεση.

Ο Γιώργος Κετσελίδης ήθεσε το όριο των 70 πόντων στην άμυνα για να μπορέσει ο Άρης να έχει περισσότερες πιθανότητητες νίκης και έχει δίκιο, διότι τέτοια επίδοση θα σημαίνει ότι η Νίμπουρκ θα έχει βγει από τον ρυθμό της.

Αν προσθέσει κανείς και αυτό που επεσήμανε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος για το ότι “κλειδί” θα είναι το ξεκίνημα του παιχνιδιού, τότε μπορεί να σχηματοποιήσει το πλάνο του Άρη στον σημερινό αγώνα.

To Top