ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αυτό είναι το σκάουτινγκ της Αβελίνο για τον Άρη

Τα άσχημα αποτελέσματα που έχει ο Άρης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουν τους παίκτες της Αβελίνο να… υποτιμήσουν τη δυναμική των κίτρινων, όπως επεσήμανε ο Μασιμιλιάνο Ολντοϊνι, άμεσος συνεργάτης του Στέφανο Σακριπάντι.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε στην ιστοσελίδα της Αβελίνο πως “θα είναι περίπλοκο παιχνίδι. Μπορεί ο Άρης αυτό το διάστημα να μην παίζει καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα αλλά είναι ένας αντίπαλος που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Άλλαξαν αρκετά το ρόστερ τους σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και προσπαθούν να βρουν επιθετική ισορροπία και σταθερότητα στην άμυνα. Παίζουν πολύ καλά το πικ εν ρολ στην επίθεσή τους και σε τρανζίσιον καταστάσεις και σε σετ παιχνίδι, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τους περιφερειακούς τους, που είναι ιδιαίτερα ικανοί στη διείσδυση, αλλά και στο να σταματούν και να εκτελούν. Αν δεν βρουν λύσεις μέσα από το πικ εν ρολ, προσπαθούν μέσα από τρίγωνα να πασάρουν στη ρακέτα”.

Για την Αβελίνο ο Ολντοϊνι τόνισε: “Προερχόμαστε από μια νίκη απέναντι στη Βαρέζε που μας πήρε πολλή ενέργεια, οπότε αύριο θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ακόμα περισσότερο και πνευματικά και σωματικά. Κυρίως πρέπει να βρούμε όσες περισσότερες λύσεις μπορούμε επιθετικά μέσα στο παιχνίδι”.

To Top