“Έχουν ποιότητα οι νέοι, λείπουν από τον Άρη είναι οι έμπειροι παίκτες”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στους «κίτρινους» και για τη μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

 Για τις μεταγραφές του Άρη: «Μέσα στο δύσκολο πλαίσιο που υπάρχει τόσο από πλευράς απαγόρευσης μεταγραφών όσο και από την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει κινήθηκε όσο μπορούσε. Έκανε κάποιες κινήσεις παικτών, οι οποίοι όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έχουν αρκετή ποιότητα. Αυτό που λείπει είναι οι έμπειροι παίκτες που στα δύσκολα σημεία θα δώσουν το κάτι παραπάνω και σε ψυχολογία και σε επίπεδο εμπειρίας για να στηριχθεί η ομάδα, ώστε να μην εμφανίζονται φαινόμενα Εργοτέλη και Λεβαδειακού, που ο Άρης έχασε δύο δικά του παιχνίδια. Είναι αναμφίβολα καλοί παίκτες με ποιότητα και ταλέντο, δεν ξέρω όμως αν στην κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος θα μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση γιατί περί υπέρβασης θα πρόκειται η παραμονή του Άρη».

Για την μεταγραφή του Βανγκέλι: «Είναι παλιός γνώριμος της ομάδας, δεν θα έχει πρόβλημα ώστε να μπει στο σύνολο και ελπίζω ότι θα μπορέσει να προσφέρει».

Για το αν μπορούν οι μεταγραφές αυτές να βοηθήσουν τον Άρη στην παραμονή του στην κατηγορία: «Επαναλαμβάνω ότι αυτοί που λείπουν από τον Άρη είναι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές. Ήταν ανεπίτρεπτη η συμπεριφορά του Αγκάνθο, που συνεχώς διαμαρτυρόταν. Του έφταιγε η μπαλα, το σορτσάκι, οι συμπαίκτες, οι αντίπαλοι, οι διαιτητές. Ο παίκτης είναι εκεί για ένα σκοπό, για να παίξει ποδόσφαιορο και όχι να μαλώνει. Δεν έχει πάρει βοήθεια από τους έμπειρους ο Άρης. Αυτοί είναι που πρέπει να στηρίξουν τα νεαρά παιδιά και να βγάλουν την ποιότητα που έχουν. Χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους όταν διαρκώς διαμαρτύρονται»

To Top