ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτό συμβαίνει αν παίξουν… τερματοφύλακες οι Μέσι, Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς στο «FIFA 17» (videos)

Σε μία ασυνήθιστη, για εκείνους, θέση έβαλε ένας youtuber τους Ρονάλντο και Μέσι, στο ηλεκτρονικό παιχνίδι «FIFA 2017». Δείτε τα αποτελέσματα.

Τι θα γινόταν αν οι δύο καλύτεροι παίκτες του κόσμου ήταν τερματοφύλακες; Αυτό αναρωτήθηκε ένας youtuber και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τους Μέσι και Ρονάλντο κάτω από τα δοκάρια. Όλα αυτά στο ηλεκτρονικό παιχνίδι «FIFA 17».

Ο Μέσι έχει δείξει και μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του όχι μόνο επιθετικά, αλλά και αμυντικά όταν χρειαστεί. Ο youtuber είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και τον τοποθέτησε στη θέση του τερματοφύλακα στο δημοφιλές παιχνίδι «FIFA 17». Προφανώς η βαθμολογία του Λίο δεν ήταν και η καλύτερη, μιας και στην πραγματική ζωή δεν έχει παίξει ποτέ σε αυτή τη θέση. Στο παιχνίδι πάντως, έκανε κάποιες επεμβάσεις αλλά «έφαγε» και πολλά.

Από την άλλη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κι εκείνος φτωχή απόδοση κάτω από τα δοκάρια.

Εκείνος που αποτέλεσε την έκπληξη, ήταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που μπήκε κι εκείνος στο πείραμα του youtuber. Ο Σουηδός ήταν εξαιρετικός, ενώ κατάφερε η ομάδα του να μην δεχτεί γκολ πραγματοποιώντας 11 επεμβάσεις. Ένας είναι ο Ζλάταν τελικά!

 

To Top