ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αυτό το… πράμα δεν είναι Άρης! Τραγική εμφάνιση και νέα απώλεια (0-0)

Αυτή η ομάδα δεν είναι Άρης! Το… φάντασμα του Άρη βρέθηκε πάλι στην Σπάρτη και για τέταρτο σερί παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι κιτρινόμαυροι έμειναν στο 0-0 κόντρα στην ομάδα της Λακωνίας, στο δεύτερο ημίχρονο δεν… βγήκαν “ποτέ” στο γήπεδο, με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, να έχει μόλις μία “καθαρή” ευκαιρία σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και μετά την νέα απώλεια να χάνει ακόμη περισσότερο έδαφος για την άνοδο!

Καμία βελτίωση δεν παρουσίασε ο Άρης σε σχέση με τις τελευταίες προβληματικές εμφανίσεις και δικαιολογημένος ο προβληματισμός, αλλά και η πικρία στον κόσμο της ομάδας, που βλέπει από… μακριά τις δυο πρώτες θέσεις με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, έχοντας μείνει χωρίς νίκη για ένα μήνα (δεν υπολογίζεται το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό που είχε μεσολαβήσει, τελευταία του νίκη ήταν στις 28 Ιανουαρίου, στο εντός έδρας ματς απέναντι στον ΟΦΗ με 1-0).

Εμφανής η δυσκολία του Άρη να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να αναλώνονται σε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Από την πλευρά της η Σπάρτη με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες προσπάθειες, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Σωκράτη Διούδη.

Στο 26΄η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς, μετά τη σέντρα του Καράμπελα, να περνάει άουτ. Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν την πίεσή τους για ένα 5λεπτο και στο 31΄έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, αλλά ο Μελίσσας με εκπληκτική διπλή επέμβαση στην εξ΄επαφής κεφαλιά του Μπαργκάν και στο επίσης εξ΄επαφής σουτ του Μιλούνοβιτς, αρνήθηκε στον Άρη το πολυπόθητο γκολ!

Δύο λεπτά αργότερο ο Ούγκο Σόουζα, δικαιολογημένα ζήτησε πέναλτι, το οποίο ο ρέφερι Διαμαντόπουλος δεν έδωσε, παρότι ο αμυντικός του Άρη “γκρεμίστηκε” από τον Γιαννίτση, που του τράβηξε τη φανέλα σε γέμισμα-φαουλ του Τάτου.

Τίποτα αξιόλογο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο έληξε χωρίς σκορ.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλλον “ξέχασε” να βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Ελάχιστες αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες από πλευράς “κιτρινόμαυρων”, με την Σπάρτη να έχει τη μεγάλη φάση στο 77΄με τον Διούδη να κρατάει “ζωντανό” τον Άρη στο σουτ του Μπουντόπουλου. Με τον Άρη να μην απειλεί, να κάνει πολλά λάθη βυθισμένο στο άγχος και την πίεση που δημιούργησαν τα αρνητικά αποτελέσματα, η Σπάρτη έφτασε και πάλι μία ανάσα από το γκολ, αλλά και πάλι ο Διούδης κράτησε το μηδέν στο 74΄σε σουτ του Μουζακίτη, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τον Άρη για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, το τέταρτο σερί να μένει χωρίς νίκη!

Οι συνθέσεις:

Σπάρτη (Σ. Αντωνίου): Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40΄Οικονόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71΄Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90΄Κατσίκης), Φράγκος

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου (86΄Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68΄Καπνίδης), Ιλιτς

To Top