ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφήνει στην άκρα την “τεσσάρα”, το μυαλό μόνο στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό…

Ο Άρης είπε “αντίο” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το 2019 με “τεσσάρα” επί του Βόλου, πιάνοντας την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός, αντίπαλός του στην Κυριακή!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει με τους “κιτρινόμαυρους” να προπονούνται σήμερα προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον αγώνα της Κυριακής.

Mε νίκη οι “κιτρινόμαυροι” μένουν μόνοι τους στην 5η θέση, ενώ με απώλεια βαθμών του ΟΦΗ “σκαρφαλώνουν” και στην 4η θέση.

Αυτό που πρέπει να διαχειριστεί ο Μίχαελ Ένινγκ τα επόμενα δύο 24ωρα που έχει στη διάθεσή του μέχρι τον αγώνα είναι την κατάσταση των παικτών του και φυσικά να τους προετοιμάσει και τακτικά για το συγκεκριμένο ματς.

Το γεγονός πως η ομάδα πέτυχε χθες τα τέσσερα γκολ μέχρι το 60΄, του έδωσε την δυνατότητα να ξεκουράσει βασικούς του παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού, όπως οι Σάσα, Βέλεθ και ο Ιντέγε που αν και αποχώρησε με ενοχλήσεις δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την περίπτωσή του.

Ούτως η άλλως θα ήταν η πρώτη αλλαγή του Άρη, κάτι που είχε αποφασίσει από το ημίχρονο ο Μίχαελ Ένινγκ.

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό σαφέστατα και είναι πολύ πιο δύσκολη από την χθεσινή. Πρόκειται για ένα ντέρμπι, στο οποίο ο Άρης πηγαίνει με εμφανέστατα καλύτερη ψυχολογία από αυτή που υπήρχε πριν τον αγώνα με τον Βόλο.

Ζητούμενο για τον Άρη είναι να πετύχει μία μεγάλη νίκη στην Αθήνα, προκειμένου να κλείσει με ηρεμία το 2019 και να μπει αποφασιστικά και… φουριόζος στο 2020 και το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

To Top