ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αφήνουν “πίσω” την ήττα από την Ουλμ, “στροφή” άμεσα στον Προμηθέα

Η απογοήτευση για την ήττα, ειδικά, όπως ήρθε στον χθεσινό (22/11) αγώνα, όπως και η χαρά και ο ενθουσιασμός για τη νίκη διαρκούν για τον φετινό Άρη μόνο λίγες ώρες.

Ο αγωνιστικός μαραθώνιος συνεχίζεται και το Σάββατο υπάρχει ένα νέο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα (25/11, 17:15), στο “Nick Galis Hall”, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να ελέγξουν τα συναισθήματα τους και να μην αφήσουν να τους επηρεάσει ό,τι έγινε χθες, ώστε να συγκεντρωθούν στη σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας, που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν σε Basket League και Basketball Champions League.

Από σήμερα (23/11) οι παίκτες θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για το μεθαυριανό παιχνίδι, όπου καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα, που έχει θεωρητικά τους ίδιους στόχους με τον Άρη.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο θα απουσιάσει, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής, έπειτα από ενάμιση μήνα ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ο οποίος ήταν χθες στη 12άδα, αλλά δεν αγωνίστηκε καθώς είναι ανέτοιμος. Είναι πιθανό, όμως, κόντρα στους Πατρινούς να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά, μετά από ενάμιση μήνα, προσφέροντας μια επιπλέον λύση στις θέσεις των ψηλών.

To Top