Αφήστε το άθλημα στην ησυχία του!

Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Σεπ Μπλάτερ χλεύασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έπλεξε το εγκώμιο του Μέσι και το ερώτημα είναι: “Σε ποιόν θα πάει φέτος η ‘Χρυσή Μπάλα'”;

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες με τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ να σατιρίζει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο. Βέβαια ο Μπλάτερ δεν έμεινε μόνο σε αυτό! Έκανε και δηλώσεις δείχνοντας έμπρακτα την… αντιπάθειά του για τον Πορτογάλο. “Ο Ρονάλντο είναι σαν διοικητής μέσα στο γήπεδο…”

Βέβαια δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Μέσι για τον οποίο είπε: “Ο Λέο είναι κάλο παιδί. Κάθε γονιός θα τον ήθελε σπίτι του. Είναι καλός άνθρωπος. Είναι πολύ γρήγορος. Παίζει πολύ καλά. Είναι σαν να χορεύει.”

Όλα αυτά ειπώθηκαν από τον εκφραστή της ανώτερης αρχής του ποδοσφαίρου, τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ. Τον Σεπ Μπλάτερ. Όταν ένα τέτοιο πρόσωπο εκφράζει την προτίμηση του για έναν υποψήφιο διεκδικητή της “Χρυσής Μπάλας” και παράλληλα προσβάλει έναν άλλο, γεννιέται το ερώτημα, είναι κατά πόσο φερέγγυα είναι η ψηφοφορία της για την απονομή;

Πριν ένα χρόνο ήταν πολλά τα δημοσιεύματα με δηλώσεις παικτών που διαμαρτύρονταν οτι ενώ δεν ψήφισαν τον Μέσι η ψήφος τους καταχωρήθηκε σε αυτόν! Το ακόμα πιο φοβερό ήταν πως αρκετοί απο αυτούς είχαν ψηφίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι άσχημο να στήνεται μια τέτοια εκδήλωση όπως είναι η Χρυσή Μπάλα και να υπάρχουν σκιές και ερωτηματικά για το πώς λειτουργούν οι παγκόσμιες επιτροπές αθλητισμού. Σκιές που πέφτουν πάνω σε τεράστιους αθλητές όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Ριμπερί και πολλοί άλλοι!

Αφήστε τον καλύτερο να κερδίσει! Αφήστε το άθλημα και τους αθλητές στην ησυχία τους!

Εσείς σε ποιόν λέτε να πάει φέτος η “Χρυσή Μπάλα”;

Επιμέλεια: Θοδωρής Θεοχαρίδης


To Top