ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφαίρεση τριών βαθμών στα Χανιά

Έως την Πέμπτη (20/04) είχε προθεσμία ο ΑΟ Χανιά να πληρώσει διακανονισμένη δόση στον Ανέστη Χατζηλιάδη. Αυτό δεν συνέβη και έτσι για δεύτερη φορά φέτος η διοργανώτρια ανακοίνωσε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Οι Κρητικοί έχουν προθεσμία έως τις 28 Απριλίου να τον πληρώσουν και να πάρουν πίσω το τρίποντο. Το ποσό, πάντως, είναι μικρό και οι Χανιώτες δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 28-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

To Top