Αφεντικό ο Ζλάταν, “διπλό” και 4Χ4 η Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ!

Με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Μίλαν νίκησε 1-2 την Ιντερ στο derby του Μιλάνο και κάνοντας το 4×4 είναι μόνη πρώτη στην Serie A.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλά λεπτά για να πάρει άγριο ρθυμό το ματς. Στο 13’ ο Ιμπραΐμοβιτς έφυγε στο ξέφωτο και μπήκε στην περιοχή και ο Κολάροβ τον έριξε καθαρά από πίσω. Ο Σουηδός νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον expert του είδους, Χαντάνοβιτς, όμως στην επαναφορά ήταν ακριβώς εκεί που έπρεπε.

Το 0-1 διατηρήθηκε μόλις για τρία λεπτά, αφού ο Ραφαέλ Λεάο ξεφορτώθηκε εκπληκτικά τον Ντ’ Αμπρόζιο και με το αριστερό είπε πάρε-βάλε στον Ζλάταν, ο οποίος έκανε πολύ εύκολα το 0-2.

Η Ιντερ προσπάθησε να αντιδράσει, η Μίλαν κατάφερνε να κρατήσει χαμηλό τον ρυθμό, όμως οι παίκτες του Κόντε βρήκαν τρόπο να μπουν στο ματς στο 29’ όταν ο Πέρισιτς γύρισε από αριστερά, ο Ντοναρούμα βρήκε την μπάλα τόσο όσο να μπερδέψει Ρομανιόλι και Ερναντέζ και ο Λουκάκου σκόραρε πολύ εύκολα (1-2).

Μόλις τρία λεπτά μετά οι Nerazzurri είχαν δύο φάσεις μέσα σε μερικές στιγμές καθώς ο Κίερ έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Μπαρέλα μόνος μέσα από την περιοχή σούταρε αλλά ο Ντοναρούμα μπλόκαρε. Στις καθυστερήσεις, ύστερα από κόρνερ του Μπρόζοβιτς ο Λουκάκου σηκώθηκε μόνος αλλά στην κεφαλιά του η μπάλα πέρασε μόλις έξω.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Κολάροφ, Χακίμι, Μπρόζοβιτς (67′ Έρικσεν), Βιδάλ (83′ Σάντσες), Πέρισιτς, Μπαρέλα, Μαρτίνες, Λουκάκου

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κεσιέ (87′ Τονάλι), Σελεμέκερς (62′ Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου, Λεάο (62′ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς

To Top