ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα αθηναϊκού σάιτ στον Αρβανιτίδη: “Ο… Batman, το κύπελλο και η αγάπη του για τον Άρη”

Αρειανός από κούνια, επιχειρηματίας, Κυπελλούχος Ελλάδας και πλέον επικεφαλής της αγαπημένης του ομάδας… Το αθηναϊκό σάιτ sdna.gr παρουσιάζει ένα αφιέρωμα για τον Νίκο Αρβανιτίδη, μέλος της ομάδας επιχειρηματιών που ανέλαβε τον Άρη, αναφέροντας μερικές άγνωστες λεπτομέρειες…

Διαβάστε αναλυτικά:

“Ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη είδε το πρώτο φως του ήλιου στις 21 Ιουνίου του 1988 και η μοίρα έμελλε 27 χρόνια μετά από εκεί που παρακολουθούσε τους «κίτρινους» από την εξέδρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» τώρα να τους αναλαμβάνει με σκοπό την επιστροφή στη Super League.

Μέλος του Άρη

Ο Νίκος Αρβανιτίδης είναι εδώ και χρόνια μέλος της ΚΜΑ, ενώ πρόσφατα εγγράφηκε στα μητρώα και του ΑΣ Αρης, αφού ήταν αποφασισμένος για το επόμενο βήμα. Η ημερομηνία εγγραφής του έγινε την επόμενη μέρα της λήξης της σύμβασης με τον Κάλας. Δηλαδή στις 30 Ιουνίου! Εννιά μέρες μετά τα 27α γενέθλια του. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων του!

arvabantisΚοντά στη Βέροια του πατέρα του

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, όπως είναι γνωστό, είναι γιος του άλλοτε «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη και στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με τις μεταγραφές του συλλόγου της Ημαθίας κατά την ανακοίνωση τους. Συγκεκριμένα είχε «ανεβάσει» τη φωτογραφία με τον Ιβάν Μαλόν Αραγονές στις 18 Ιουλίου του 2014. Πως τα φέρνει, όμως, η μοίρα… Λίγες μέρες αργότερα, ο Γιώργος Αρβανιτίδης πούλησε την ΠΑΕ Βέροια στον Θόδωρο Καρυπίδη και ένα χρόνο μετά αυτός «πάλεψε» μαζί με τον γιο του Αρβανιτίδη για τα ηνία του Αρη.

Εκτός βέβαια από αυτό, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε γνωστοποιήσει πως ο Ιβάν Μαλόν δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας, αφού κλήθηκε από τον εισαγγελέα ως ύποπτος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Νίκο Κωνσταντίνου, αφού θεωρήθηκε ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης για το παιχνίδι στην Τούμπα, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 4-1.

arva3Εν ενεργεία παίκτης του χάντμπολ

Ο 27χρονος εκτός από την αγάπη του για τον Αρη, λατρεύει και τον αθλητισμό, καθώς είναι εν ενεργεία παίκτης του χάντμπολ έχοντας και μια σημαντική διάκριση στο βιογραφικό του.

Ο Νίκος Αρβανιτίδης ξεκίνησε την καριέρα του από ηλικία 10 ετών στον Φίλιππο Βέροιας και κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007. Μπορεί να μην αγωνίστηκε στο συγκλονιστικό τελικό που έδωσε ο Φίλιππος με τον Πανελλήνιο στο κλειστό του Μετς, κερδίζοντας με 29-26, αλλά ήταν στο ρόστερ εκείνης της σεζόν. Αυτός ήταν και ο τελευταίος τίτλος του συλλόγου της Βέροιας.

Ο νέος ισχυρός άνδρας του Άρη θέλει φέτος ο Φίλιππος Βέροιας να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ και θα βοηθήσει από τη θέση του πίβοτ φορώντας το αγαπημένο του νούμερο 5. Ο Αρβανιτίδης έχει τη χαρά να αγωνίζεται μαζί με το πρότυπο του και αρχηγό του συλλόγου της Ημαθίας, Δημήτρη Μπαντή!

«Μάθε τον εχθρό σου»…

Οσον αφορά το χόμπι του, εκτός φυσικό από το ποδόσφαιρο και την παραολούθηση των αγλώνων του Άρη είναι να παίζει στο Playstation 3, ενώ η αγαπημένη του μοσική είναι η Electro-House.

Ο Νίκος Αρβανιτίδης πηγαίνει αρκετές φορές για να παρακολουθήσει ταινίες και διαλέγει ως αγαπημένη του τον «Batman», ενώ το μότο του είναι: «Μάθε τον εχθρό σου»…

Σίγουρα τώρα που μπήκε πιο ενεργά στο χώρο του ποδοσφαίρου το μότο του θα του είναι το σήμα κατατεθέν του…

 

To Top