ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφιέρωμα με άρωμα… Φετφατζίδη: Οι Σαλάχ, Κρκιτς και οι άλλοι νέοι… Μέσι! (photo)

Νέο αφιέρωμα με άρωμα… Φετφατζίδη: Τι έγιναν οι υποψήφιοι νέοι… Μέσι! O Γιάννης Φετφατζίδης είχε την τιμητική του σε ένα ακόμη διεθνές αφιέρωμα για τους παίκτες που στο ξεκίνημα τους αποκαλέστηκαν ως οι “νέοι Μέσι”. 

Ο διεθνής επιθετικός του Άρη συμπεριλαμβάνεται στο σχετικό άρθρο του givemesport.com, το οποίο “σκαλίζει” την καριέρα 13 ποδοσφαιριστών και που βρίσκονται τώρα, αναφέρεται σε κάποια success stories, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις που δεν προχώρησαν.

Στο αφιέρωμα είναι ακόμη οι Κρκιτς, Σαλάχ,  Όντεγκααρντ, Νταγκόεφ, Μιγιαΐτσι, Ίκερ Μουνιαΐν, Ράιαν Γκολντ, Χαλίλοβιτς, Λι Σέουνγκ-Γου, Μαρίν, Χοσέ Άνχελ Πόζο. Αμίρ Σαγιούντ.

Όπως αναφέρει για τον “Φέτφα”: “Ο Έλληνας winger είχε κάποια παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μέσι. Είναι βραχύσωμος και διαθέτει υπέροχες δεξιότητες με την μπάλα.

Αφού κέρδισε τρεις τίτλους με τον Ολυμπιακό, ο Φεφατζίδης βρέθηκε στη Serie A με την Τζένοα. Ξεκίνησε καλά στην Ιταλία και προσέλκυσε ενδιαφέρον από την Αγγλία, αλλά η φόρμα του μειώθηκε και έφυγε για το Al-Ahli το 2015.

Ο 29χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα με τον Άρη”.

To Top