ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφιέρωμα στην πορεία του Καμαρά στον Άρη από την Αγγλία (photo)

Ένα αφιέρωμα στην πορεία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη, έκανε η ιστοσελίδα footballleagueworld, η οποία στέκεται στην εξέλιξη της καριέρας του 26χρονου επιθετικού, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι ανήκε στη Φούλαμ.

“Πώς τα πηγαίνει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά από τότε που έφυγε από τη Φούλαμ;” αναφέρεται στον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου, ενώ στην αρχή του τονίζεται πως κατά την τετραετία που ανήκει στην αγγλική ομάδα, κατά κύριο λόγο, είτε ήταν δανεικός, είτε δεν υπολογιζόταν από τους προπονητές του. Επισημαίνεται δε, πως παρά το ότι δεν ήταν μέσα στις βασικές επιλογές, βοήθησε σημαντικά τη Φούλαμ στην προσπάθειά της να ανέβει στην Premier League τόσο τη σεζόν 2017-18 όσο και την χρονιά 2019-2020.

Στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει μεταξύ άλλων πως “αν ο Καμαρά έφυγε από τη Φούλαμ για να έχει έναν πιο σημαντικό ρόλο, τότε τα κατάφερε. Από το ντεμπούτο του το Σεπτέμβριο, έχει παίξει βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Άρη, ενώ άνοιξε λογαριασμό, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”.

To Top