ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα στον Άρη στην Ονδούρα: Ο Κόστλι, ο Aris FM, το απόρθητο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο… Σανιά

Ένα από τα ονόματα που έχει προσεγγίσει το υποψήφιο για το ποδοσφαιρικό τμήμα σχήμα με επικεφαλής τον Νίκο Αρβανιτίδη, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στην στελέχωση του ρόστερ, εφόσον είναι αυτό που θα πάρει το διοικητικό χρίσμα, είναι αυτό του Κάρλο Κόστλι.

Το αθλητικό σάιτ από την Ονδούρα, diez.hn, που υποστηρίζει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον για τον 32χρονο διεθνή επιθετικό, προχώρησε σε ένα αφιέρωμα στον σύλλογο που όπως τονίζει ενδιαφέρεται άμεσα για την απόκτηση του Κόστλι.

Το εν λόγω σάιτ γνωστοποιεί στους αναγνώστες του 10 στοιχεία που θα έπρεπε να γνωρίζουν για ένα σύλλογο εκ των πέντε κορυφαίων της Ελλάδας με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια να τον έχουν ρίξει στην τρίτη κατηγορία. Αρχικά, δίνονται πληροφορίες αναφορικά με τα χρώματα του συλλόγου, το πως προέκυψε το όνομα, τους τίτλους που έχει κατακτήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως επίσης και το καφενείο του Βότση όπου και αποφασίστηκε η ίδρυση του συλλόγου.

Έπειτα, γίνεται λόγος για την σχέση των οπαδών του Άρη με αυτούς της Μπόκα Τζούνιορς, το αήττητο 42 χρόνων που διατηρεί ο Άρης μέχρι και σήμερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και στον Aris FM, μία πρωτοποριακή κίνηση, όπως την χαρακτηρίζει το diez.hn για να επικοινωνεί ο σύλλογος καθημερινά με τους φιλάθλους της ομάδας.

Τέλος, αναφέρει ότι σύμφωνα με το Tranfermarkt, το φετινό ρόστερ του Άρη είχε εμπορική αξία κοντά στα 3,5 εκ. δολάρια, ενώ ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας ήταν ο… «φευγάτος» πλέον, Σιντί Σανιά…

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του diez.hn

 

To Top