ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφιέρωμα στον Άρη που ρίχνεται στη μάχη της ανόδου!

Αφιέρωμα στον Άρη που ρίχνεται στη μάχη της ανόδου συμμετέχοντας στην Α2 κατηγορία πόλο!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Διαβάστε σχετικά τα όσα αναφέρει το pisina.net:

Ο Αρης Θεσσαλονίκης έχει γράψει την δική του ιστορία στο πόλο και πραγματικά είναι πολύ σημαντικόμπου αποφάσισαν κάποιοι άνθρωποι με τον Π. Καραγιάννη μπροστάρη, να βγάλουν την ομάδα από την αφάνεια και να την οδηγήσουν στα μεγάλα σαλόνια.
Οπως και στο αφιέρωμα του ΟΦΘ, οι 2 αυτές ομάδες αποφάσισαν την αναγέννησή τους μαζί. Και αυτό βοήθησε και τους 2 πολύ. Ο ανταγωνισμός πάντα κάνει καλό και αυτό φαίνεται στην Θεσσαλονίκη.

Το ρόστερ του Αρη είναι καλό. Στο τέρμα θα παίξει ο 19χρονος Τσακίρης που έχει καλεστεί στα κλιμάκια της εθνικής νέων από τον Λοράντο. Είναι μεν μικρός και άπειρος, αλλά έχει προσόντα και μπορεί να εξελιχθεί.
Στην άμυνα βρίσκουμε τους Αλιαπούλιο, Αρώνη και Γεωργαλά, ενώ στα 2 μέτρα υπάρχει ο Αγ. Μερκουριάδης που ήταν από τις πολύ καλές φετινές μεταγραφικές κινήσεις. Εκεί θα αγωνιστεί και ο Καλογεράς.
Πολύ καλές προσθήκες ήταν αυτές των Μουστεράκη (πέρασε σε Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης) και Πισσία (ξέρει καλά την κατηγορία).
Στην περιφέρεια επίσης ξεχωρίζει η παρουσια του Παπαθεοδώρου και του Κανετίδη. Ομως υπάρχουν κι άλλα παιδιά από τα οποία ο Μ. Γούναρης περιμένει πολλά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Αρης θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Α1. Φέτος είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, όμως θεωρώ ότι θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ. Εκεί θα συναντήσει πολύ καλύτερες ομάδες από αυτές που θα παίξει στον όμιλο του Βορρά και τα αποτελέσματα θα κριθούν από την προετοιμασία που θα έχει γίνει αλλά και από την κλήρωση.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  1. Πολυζώης Σιώης
  2. Σταύρος Δούμας
  3. Δημήτρης Παπαθεοδώρου
  4. Βασίλης Κανετίδης
  5. Βαγγέλης Τσακόρης
  6. Γιώργος Αρώνης
  7. Άγγελος Μερκουριάδης
  8. Δημήτρης Μίχας
  9. Δημήτρης Σολογάννης
  10. Ανδρέας Αλιαπούλιος
  11. Δημήτρης Κουνέλας
  12. Νίκος Δημήτριάδης
  13. Θοδωρής Μουστεράκης
  14. Βασίλης Γεωργαλάς
  15. Ηλίας Γιαννουδάκης
  16. Ερμής Καλογεράς
  17. Δημήτρης Πισσίας
  18. Τάσος Κυπριώτης
  19. Αντώνης Μπιτσάκης
  20. Ζήσης Βαλαής

Προπονητής: Μανώλης Γούναρης

To Top