ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφιέρωμα της Nova: Ιντέγε: Εντυπωσιακή η επιστροφή στην Ελλάδα για τον Άρη (video+infographics)

Στο αφιέρωμα του Novasports.gr “Οι δικοί μας ξένοι”, ο Μπράουν Ιντέγε, ο φορ του Άρη στη δεύτερη θητεία του στη χώρα μας αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το καλοκαίρι ο Άρης έριξε την βόμβα με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε και έγινε ο τέταρτος Νιγηριανός στην ιστορία που φοράει την φανέλα της ομάδας.

 site-karta-ideye-1.jpg

Ο Νιγηριανός ήταν η ποιοτική λύση που αναζητούσαν οι Θεσσαλονικείς για την επίθεση και ο παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε άμυνα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Λόγω μικροτραυματισμών και μιας κόκκινης κάρτας έχει χάσει αρκετά ματς και έχει πετύχει επτά γκολ σε δεκαεννέα αγώνες.

Είναι ο πρώτος παίκτης μετά τον Βασίλη Δημητριάδη το 1997 (8 γκολ σε 15 ματς) με τόσα πολλά γκολ για τον Άρη σε λιγότερα από είκοσι παιχνίδια.

Με τα 7 γκολ που έχει πετύχει φέτος έφτασε τα 30 στην καριέρα του στην Superleague καθώς έχει πετύχει και 23 με τον Ολυμπιακό.

Έχει πετύχει 4 γκολ σε εντός έδρας παιχνίδια του Άρη και 3 εκτός. Πέτυχε γκολ σε δύο ντέρμπι… με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πέτυχε το τρίτο γκολ της καριέρας του απέναντι στους πράσινους και μόνο απέναντι στην Βέροια έχει πετύχει περισσότερα (4).

Μόνο σε ένα ματς πέτυχε δύο γκολ με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Δεκέμβριο και τρεις φορές πέτυχε το πρώτο γκολ στους αγώνες του Άρη.

NOVASPORTS στιγμές

Είναι οι στιγμές που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ. Είναι οι παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκαναν καλύτερα τα Σαββατοκύριακα μας. Είναι τα ντέρμπι της ζωής μας, τα αξέχαστα γκολ,  οι «δικοί» μας ξένοι παίκτες, οι ήρωες που θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας.

Από τη Δευτέρα 4 Μαϊου καθημερινά οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, θα δίνουν στο Web TV του Novasports.gr, στο κανάλι του Novasports στο YouTube, και στις σελίδες του Novasports σε Instagram και Facebook, ένα διαφορετικό ραντεβού, ένα διαφορετικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από πέντε κατηγορίες που περικλείουν τα… Best of του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καθημερινά οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θυμούνται αξέχαστες στιγμές μέσα από τις πέντε κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top